3 gode familieoplevelser i Herning

1. juli 2022

Herning byder på masser af gode familieoplevelser for store og små. Lige fra legeland til kunstmuseer, så er der noget for enhver smag. Her får du 3 forslag til, hvad I kan lave som familie i Herning.

Legeland

I Herning ligger et af Danmarks største legelande, Baboon City, som er en sikker vinder for børn i alle aldre. Her kan de boltre sig i de mange spændende forlystelser og lege til deres hjertens lyst. Der er også et stort softplay område, hvor de mindste kan lege sikkert, mens de voksne kan slappe af med en kop kaffe.

Kunstmuseer

Herning huser også to kunstmuseer, som er gode for både børn og voksne. I Museum Jorn kan I opleve verdensberømt kunst, mens I, i Kunstmuseet Kongebakken kan se en spændende udstilling af dansk kunst. Begge museer har også et særligt børneområde, hvor børnene kan lege og lære samtidig.

Naturpark Mønsted Kalkgruber

Naturpark Mønsted Kalkgruber byder på en unik naturoplevelse for hele familien. I parken kan I vandre rundt og se de smukke omgivelser, og I kan også besøge en af de mange kalkbrønde. Her kan I klatre og lege i det kalkholdige vand, og det er sjovt for både store og små.

Man kan også få en fed shopping oplevelse i byens mange butikker

Er i mere til shopping og by hygge, så kan man sagtens få en hel dag til at gå i Herning bymidte. Herning byder på mange forskellige butikker, og har både et stort indkøbscenter og en hyggelig gågade. Der er noget for hele familien, og I kan være sikre på at finde det I mangler. Dertil kan I jo også sætte jer ned på en af byens mange cafeer og restauranter og nyde hinandens selskab med god mad. Hvis I vil vide mere om Herning og hvad byen ellers har at byde på, så kan i læse mere her.

Seneste indlæg

Sådan researcher du dig frem til det bedste elselskab online

At vælge det bedste elselskab kan være en udfordrende opgave, især når man overvejer de forskellige priser og tjenester, der tilbydes af forskellige elselskaber. Heldigvis kan du bruge internettet til at gøre din research og finde det bedste elselskab, der passer til...

Forslag til ordninger, der kan indføres på din arbejdsplads

Forslag til ordninger, der kan indføres på din arbejdsplads

At skabe et positivt arbejdsmiljø er vigtig for medarbejderne. Der findes flere gode tiltag og ordninger, som virksomheder kan implementere, der kan bidrage til at gøre arbejdspladsen til et attraktivt sted at være ansat. Få forskellige forslag her! Frugtordning En...

At blive husejer er noget de fleste af os drømmer om, men når det kommer til at finansiere det hele, kan det være lidt mere uoverskueligt. Et spørgsmål, som mange stiller sig selv, er om man skal tage et boliglån. Her vil vi se på både fordele og ulemper ved at tage...