3 gode familieoplevelser i Herning

1. juli 2022

Herning byder på masser af gode familieoplevelser for store og små. Lige fra legeland til kunstmuseer, så er der noget for enhver smag. Her får du 3 forslag til, hvad I kan lave som familie i Herning.

Legeland

I Herning ligger et af Danmarks største legelande, Baboon City, som er en sikker vinder for børn i alle aldre. Her kan de boltre sig i de mange spændende forlystelser og lege til deres hjertens lyst. Der er også et stort softplay område, hvor de mindste kan lege sikkert, mens de voksne kan slappe af med en kop kaffe.

Kunstmuseer

Herning huser også to kunstmuseer, som er gode for både børn og voksne. I Museum Jorn kan I opleve verdensberømt kunst, mens I, i Kunstmuseet Kongebakken kan se en spændende udstilling af dansk kunst. Begge museer har også et særligt børneområde, hvor børnene kan lege og lære samtidig.

Naturpark Mønsted Kalkgruber

Naturpark Mønsted Kalkgruber byder på en unik naturoplevelse for hele familien. I parken kan I vandre rundt og se de smukke omgivelser, og I kan også besøge en af de mange kalkbrønde. Her kan I klatre og lege i det kalkholdige vand, og det er sjovt for både store og små.

Man kan også få en fed shopping oplevelse i byens mange butikker

Er i mere til shopping og by hygge, så kan man sagtens få en hel dag til at gå i Herning bymidte. Herning byder på mange forskellige butikker, og har både et stort indkøbscenter og en hyggelig gågade. Der er noget for hele familien, og I kan være sikre på at finde det I mangler. Dertil kan I jo også sætte jer ned på en af byens mange cafeer og restauranter og nyde hinandens selskab med god mad. Hvis I vil vide mere om Herning og hvad byen ellers har at byde på, så kan i læse mere her.

Seneste indlæg

Find alt det du behøver til haven

Find alt det du behøver til haven

Hvis du elsker at tilbringe tid udendørs, har du brug for havemøbler af god kvalitet for at få mest muligt ud af dit område. Der findes et stort udvalg af bænke, borde, stole og meget mere, alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Uanset om du er på udkig efter...

Gode forberedelser inden du rejser

Gode forberedelser inden du rejser

Det kan være skønt at rejse. Noget at se frem til og få et par dage væk fra hverdagen. Der er også mange ting at få styr på, inden man rejser, og det kan være forvirrende at finde rundt i, hvis ikke man har et overblik. Her er en guide, der måske kan hjælpe jer til at...

Specialiser din nattesøvn

Specialiser din nattesøvn

Der er mange ting, som spiller ind, når du skal have etableret den gode nattesøvn. Det kan være en længere proces at finde ud af, hvordan præcist du sover bedst. Der er altid gode råd og hjælp og hente fra alle mulige steder, inklusiv denne tekst, men i sidste ende må...