Sådan skaber du en brugervenlig hjemmeside

Når du opretter en hjemmeside til din virksomhed, er det vigtigt at brugervenligheden er i højeste klasse, for at øge besøgsantal og salg. Der findes mange forskellige tiltag man kan gøre brug af, for at skabe en god hjemmeside med en god brugervenlighed. Vær opmærksom på brugerens ønsker og behov, og gør hjemmesiden nem at finde rundt på. Opret en gerne en menu og en søgefunktion. Herudover er der tre andre tiltag, som er essentielle for en brugervenlig hjemmeside. 


Oversættelse af hjemmeside

For at skabe en hjemmeside der er relevant for alle brugere, uanset nationalitet, kan oversættelse af hjemmeside være en god løsning. Dette gøres ved at gøre hjemmesiden tilgængelig på flere sprog, så alt tekst og indhold er oversat. Det kan være en stor opgave, fordi det kræver en del at oversætte, holde styr på grammatik osv. Derfor kan det være en idé at gøre brug af et oversættelsesbureau, som kan klare opgaven for dig. På den måde sikrer du korrekt oversættelse og grammatik, som også øger pålideligheden for din hjemmeside.


Hastighed af hjemmeside 

Foruden oversætte af hjemmeside, kan det være brugbart at kigge på hastigheden. En langsom hjemmeside kan fører til, at brugere forlader hjemmesiden og derfor mindsker salget. Tag derfor et kig på din hjemmesides hastighed og sørg for den er optimeret til den hurtigste. Du kan eksempelvis øge hastigheden, ved at reducere filstørrelsen på billeder og videoer. 


Brugbar på alle enheder

Det er vigtigt at sørge for at din hjemmeside er tilgængelig på alle enheder – herunder smartphones, computere eller tablets. I dag bruges mange flere forskellige enheder, til at kigge på hjemmesider, og det er derfor vigtigt at tjekke at hjemmesidens opstilling er brugbar, uanset enhed. 

Hvis du sørger for oversætte af hjemmeside, optimering af hastighed og gør hjemmesiden brugbar på alle enheder, så er du godt på vej til at skabe en brugervenlig hjemmeside.