Aurion mel er sund mel

Aurion mel er sundere end almindeligt hvedemel. Aurion bruger de ældste kornsorter, der stadig vokser i Norge, og de er meget næringsrige og indeholder flere fibre end moderne sorter. Aurions produkter omfatter bl.a. klidflager, müsli, forskellige slags brødkrummer, havrekager og havregrød. Mange elsker Aurions produkter, fordi de er så velsmagende . Det er blevet manges vane at købe dem mindst en gang hver anden uge i butikken. Aurion mel henvender sig mest til mennesker der gerne vil tænke på klimaet og typsik køber økologi. Aurion mel indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler; det er forarbejdet uden kemikalier eller blegemidler; Aurion anvender ikke genetisk modifikationeller andre moderne teknikker, der kan kompromittere produktets renhed og næringsindhold. Aurion er et datterselskab af TINE, så det er ikke overraskende, at Aurion mel er populært – Aurion har leveret økologisk korn til sine kunder i over 7 år nu.

 

Aurion mel er 100% økologisk

Aurion er det første melmærke, der er helt økologisk. Aurions filosofi er, at moderne landbrugsteknikker, hybrider og intensiv dyrkning er skyld i, at fødevarekvaliteten er blevet forringet. Aurion-produkterne er derfor dyrere end gennemsnittet, men du får hvad du betaler for: sundt hjemmebagt brød, der også smager godt – uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler! Aurion tilbyder også mel af einkorn, en gammel hvedesort, samt rug- og speltmel og havreklid. Aurion har sin egen mølle, hvor de forskellige typer af Aurions forskellige kornsorter og bælgfrugter knuses, inden de forarbejdes til Aurions dejlige sortiment af køkkenhjælpemidler som mel og korn. Aurions husholdningsbagsortiment indeholder traditionelt skandinavisk bagværk som f.eks. fuldkornsrugbrød, fladbrød, havregrynskager og boller. Aurion-produkterne kan fås i de fleste supermarkeder, der sælger økologiske fødevarer.

 

Aurion mel leverer også til cafeer

Aurion leverer også til caféer, restauranter og butikker. Aurions bageopskrifter er tilgængelige på Aurions websted, så du kan prøve dem derhjemme. Aurions brød sælges i de fleste økologiske supermarkeder. Aurion-brød har en meget god holdbarhed sammenlignet med andre brød, så det kan holde sig op til seks dage efter bagning. Aurions müsli fås i mange forskellige smagsvarianter, mens Aurions klidflager fås i hvede eller rug. Hvis du bestiller Aurions produkter online, bliver de som regel leveret inden for 24 timer! Alt Aurions mel er fremstillet ved hjælp af energibesparende teknikker, samtidig med at både smag og vitaminer bevares.