Børn elsker at lege med Aquaplay fra Legebyen.dk

Vand kan være sjovt at lege med, og med Aquaplay fra Legebyen.dk kan du være sikker på, at dine børn vil have noget, der bringer glæde. Legebyen.dk har et fantastisk udvalg af baner fra mærket, der kommer i sjove faconer, samt uundværligt tilbehør.

Observation og sjove lege med Aquaplay

For dig, der gerne vil se dine børn have det sjovt til sommer, er Aquaplay helt sikkert det rette valg. Legebyen.dk har et spændende udvalg, så du har mulighed for at finde noget, der passer perfekt til dine børns behov. Aquaplay er en virksomhed, der blev grundlagt i 1977 i Göteborg, Sverige. Som årene er gået, har de udviklet deres sjove legetøj, så det egner sig bedre til børn. Det gælder både i forhold til længder, farve og bredde. Aquaplay banerne bør selvfølgelig anvendes udendørs, eller steder der tåler, at der plaskes med vand. Når vinteren melder sin ankomst, eller hvis I ikke er hjemme i nogle uger, er det en god ide at bringe banerne indendørs. Så falmer farverne ikke lige så hurtigt, og frosten vil ikke ødelægge banen. Aquaplay er utroligt praktisk af mange årsager. Det kan være med til at lære børn om virkning, bevægelse, observation og årsag.

Byg og sammensæt unikke baner med Aquaplay

Desuden, for at gøre legen endnu sjovere, er der mulighed for at forbinde banerne. Der kan altså hele tiden forekomme nyt, når der købes dele, tilbehør og baner. Det er også let at rengøre Aquaplay. Der skal faktisk ikke gøres meget andet end at tømme vandet og tørre de våde overflader af. De solide design gør også, at Aquaplay egner sig til mange forskellige typer leg. Deres sjove karakterer og både, giver selvfølgelig også mulighed for at have det sjovt med børnenes favoritkarakter. Mærket har vundet flere priser blandt andet Spiel Gut Award. Aquaplay laver deres produkter i genanvendeligt plastik af høj kvalitet. De bliver desuden testet i henhold til de nyeste standarder ASTM og EN 71. For børn, der elsker at bygge, er Aquaplay uden tvivl en god løsning. De kan følge en vejledning, der fortæller, hvordan produkterne skal sammensættes, eller de kan bruge deres egen kreative ideer. Kontakt Legebyen.dk, hvis du har brug for hjælp.

 

Legebyen.dk har fuld forståelse for børns nysgerrighed og mener, at det bedst kan udnyttes gennem leg. Derfor er Aquaplay også én af de mange mærker og legetøj, de har i sortimentet. De sørger altid for at have produkter, der stimulerer børns udvikling på en sjov og spændende måde.