Bør du outsource din IT?

IT er ikke noget, du kommer udenom, når du skal drive en forretning i dag – og det er faktisk næsten uanset, hvilken virksomhed, du driver. Selv den lille fysioterapeut har i dag en hjemmeside, et bookingsystem og sender bl.a. regninger og fakturaer ud på mail. IT er derfor en essentiel del af erhvervslivet – og det stiller naturligvis høje krav til alle aspekter af det. Det kræver bl.a. en kæmpe ekspertviden at sikre, at det hele kører som det skal – og det er ikke alle, der sidder inde med denne viden. Det kan derfor i mange tilfælde være en god idé – og i andre tilfælde, en nødvendighed – at investere i IT-rådgivning eller endda IT-outsourcing. Vi har her samlet alle de fordele, du kan regne med, hvis du investerer i IT-outsourcing hos en dygtig IT-virksomhed som f.eks. HOUSE4IT.

Sikkerheden er i top

Sikkerhed er i dag vigtigere end nogensinde før. Som virksomhed ligger man nemlig inde med en masse følsomme oplysninger, som kan blive udnyttet, når de lander i de forkerte hænder – og det kan også give en kæmpe bøde, når det bliver anmeldt til Datatilsynet. Med IT-outsourcing sidder man ikke selv med byrden at skulle sikre virksomhedens data – og det er generelt en god idé, hvis man ikke har den store forstand på det. I stedet er det IT-eksperter, der passer på dine data og sørger for at sikkerheden er i top. Du er på den måde godt sikret mod bl.a. malware og hackerangreb – og du skal ikke bekymre dig om noget som helst.

Mulighed for innovation

IT-outsourcing kan hjælpe dig med at få reduceret den tid, du ellers bruger på IT markant – og det kan give dig meget mere tid til at være produktiv, kreativ og innovativ. Du skal ikke bruge en masse tid på at opdatere og fejlsøge, men kan fokusere på lige det, du gerne vil samtidig med at du altid har den nyeste teknologi. Du har altså med IT-outsourcing mere tid og overskud til at fokusere på at udvikle din virksomhed, din kerneforretning og skal ikke bekymre dig om IT-problemer.

Faste udgifter

IT kan være meget dyrt i drift, hvis du ikke gør det på den rette måde. Det kan være en stor udgift at ansætte en medarbejder (eller endda en hel IT-afdeling) til at tage sig af det, især hvis man er en lille virksomhed. Når man outsourcer sin IT, betaler man en lav månedlig ydelse og får hjælp lige, når man har brug for det. Det er en del billigere end en månedsløn – helt uden at man går ned på kvaliteten af arbejdet.