DC-Supply er virksomheden for dig, der sørger en 10 fods container eller et venterum i container

Invester i en container med DC-Supply. DC-Supply udlejer og sælger praktiske containere til alle typer af formål! For eksempel er et venterum i container en mulighed, ligesom en 10 fods container gør det muligt for dig at kunne opbevare alt fra affald til arbejdsudstyr. Containere kan derfor både leveres i standardmodeller eller tilpasses specifikt til dine behov.

En 10 fods container har stort potentiale

Mangler du ekstra lagerplads eller opbevaring? Så kan en 10 fods container fra DC-Supply være netop den investering, du har gået rundt og ledt efter! En 10 fods container fås både som standardcontainere og specialcontainere i form af køle-fryse-containere, isolerede containere eller offshore-containere. Med en 10 fods container, der egner sig til temperaturfølsomt gods, har du fundet en container, der især er ideel til storkøkkener, dagligvarebutikker, events eller festivaler. En 10 fods container med køle-fryse-egenskaber kan nemlig bruges til at opbevare op imod 15 m3 madvarer på både kølig og sikker vis i situationer, hvor køleskabe ikke er tilgængelige. Ligegyldigt hvilken 10 fods container du vælger, er du dog sikret, at de er fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Dette gælder også for udvalget af offshore-containere, der er både stærkere og tykkere end en standardcontainer, idet de skal kunne klare de ofte barske forhold på havet.

Nyd ventetiden i et venterum i container

Containere kan dog bruges til meget mere end bare opbevaring og transport. For eksempel har DC-Supply været med til at udvikle et specialbygget venterum i container. Dette venterum i container var et job for en grønlandsk virksomhed, der manglede et venterum til de mange indbyggere i Nuuk, der ofte venter på en båd ved Tidevandstrappen. Et venterum i container var den perfekte løsning til netop dette problem, da den specialbyggede container flot kunne fungere som et varmt og midlertidigt opholdssted. Venterummet blev bygget af en genbrugt skibscontainer, hvor hele den ene langside blev udskiftet med et glasparti, sådan at passagerer kan nyde den dejlige udsigt. DC-Supply sørgede desuden for, at dette venterum i container ikke bare skærmede for vind og vejr, men ligeledes var opvarmet, belyst og udstyret med stikkontakter. Således kunne de mange indbyggere, der ventede på havnen, for eksempel oplade deres telefon, mens de nød vejret indendørs. Inventaret blev udviklet med fokus på bæredygtighed, hvilket vil sige, at siddepladserne blev bygget af genbrugte byggematerialer. Ligeledes kom strømmen og varmen fra et solcellepanel, sådan at venterummet var selvforsynende, når det var muligt.

Læs meget mere om, hvordan dette venterum i container blev til virkelighed, de praktiske 10 fods containere eller de mange andre former for containere på www.dc-supply.dk!