Derfor bør DC-Supply være en del af dit digitale kongerige

DC-Supply er en virksomhed, der leverer containerløsninger. Hvis du derfor gerne vil have produceret din egen container, kan DC-Supply hjælpe dig. Det kan de i øvrigt også, hvis du hellere vil købe eller leje en standardmodel til privaten eller din virksomhed.

Selvom DC-Supply er dansk, så opererer de globalt. Lige meget hvor du er bosat, kan du derfor få en skræddersyet container fra DC-Supply, og uanset dit erhverv og formål skaber DC-Supply den perfekte container til dig. Læs med videre, hvor du kan blive klogere på virksomheden DC-Supply.

Høj teknisk viden

Det er værd at fremhæve, at DC-Supply har en høj teknisk viden. Det er unægtelig denne viden, der for alvor afskiller DC-Supply fra andre lignende aktører på markedet. Hos DC-Supply møder du et helt hold af:

  • Ingeniører
  • Bygningskonstruktører
  • Tegnere

Alle medarbejdere er både passionerede og fagligt dygtige inden for netop deres fag.

Det er denne sammensætning af eksperter, der gør DC-Supply i stand til at levere solide og effektive løsninger. Og det gælder i øvrigt uanset, om det er udlejning af containere eller salg af containere, du er interesseret i.

Håndværk i særklasse

Med et samarbejde med DC-Supply får du ikke alene et hold af eksperter til at bistå dig. Det er nemlig også vigtigt at nævne, at deres håndværk er i særklasse. Og at DC-Supply både vedligeholder og bygger containere i deres eget værksted.

Mere konkret leverer de containere, der er kvalitetscertificeret efter ISO 9001. Det gælder i øvrigt både inden for container udlejning og containersalg gennem virksomheden.

En ISO 9001-certificering stiller høje krav til hele containerproduktionen. Med denne certificering er du ikke blot sikret en holdbar løsning. Du er også sikret en international standard, der vidner om ansvar og tryghed, når du skal bruge kvalitetscontainere.

Unik kundeservice

Man kan ikke skrive om DC-Supply uden også at nævne virksomhedens unikke kundeservice. Hos DC-Supply er du ikke blot et nummer i rækken – du er altid en særlig kunde. Derfor kan du også følge med i din ordre, så du er godt informeret om processen undervejs.

Virksomheden er kendetegnet ved at følge alle opgaver helt til dørs. Du får derfor også opdateringer om din ordre, indtil din container er leveret på tilfredsstillende vis. Og er der problemer, kan du altid række ud og få kvalificeret hjælp.