Det bedste af Frankrig: tag til Nice i din næste ferie

Hvis du drømmer om en storbyferie ved en europæisk middelhavskyst, er Nice i Frankrig den helt rette destination for dig, når du skal på din næste ferie. I Nice har du både mulighed for at slappe af på stranden og for at udforske den spændende franske by, hvor både god mad, livlige barer og spændende attraktioner gemmer sig.

Udforsk Nice og den franske riviera ved at bestille en tur online med fly, lækkert hotel ved stranden og meget andet.

Hvad skal du opleve i Nice?

Når du tager til Nice er vejret og strandende i de helt store attraktioner. Her kan du få en ægte badeferie, da byen ligger lige ned til vandet, og da lækre hvide strande er at finde over hele byen. Her kan du slentre fra hotellet og direkte ned på stranden på få minutter, hvor det azurblå Middelhav vil byde dig velkommen med sine behagelige temperaturer.

I Nice finder du behagelige temperaturer hele sommeren og det meste af efteråret og foråret, og Nice er derfor det helt rette valg, når du gerne vil kombinere badeferie med storbyferie.

For når du er træt af at ligge ved stranden, kan du gå på opdagelse i byens mange hyggelige gader. Her finder du autentisk fransk stemning og kultur, mens du også kan måde mærke og se, at Nice også har en Italiensk fortid.

Maden er også en af de helt store attraktioner, når du rejser til Nice. Her finder du lokale delikatesser i byens mange charmerende markeder, mens du naturligvis også finder et væld af gode restauranter, som byder på friske varer direkte fra havet. Derfor er fisk og skaldyr et must, når du vil spise i Nice, for det fås ikke bedre, end når de delikate råvarer har været igennem en professionel fransk koks køkken.