Dette kan du gøre hvis virksomheden går konkurs

Nogle gange går tingene ikke, som man håber. Dette gælder også i erhvervslivet. Når en virksomhed ikke længere kan betale, det de skal, så kan man gå konkurs. At gå konkurs er dog ikke altid, den eneste udvej. Der kan dog komme en masse spørgsmål frem, hvis man går konkurs. Det kan for eksempel være, hvad sker der, når man går konkurs? Eller skal virksomheden sælges videre? Det kan også sagtens være, at der er en anden udvej, end konkurs. Alle disse spørgsmål kan du få svar på fra en konkurs advokat. Herunder kan du læse om, hvad der sker, når en virksomhed går konkurs og hvordan en konkurs advokat kan hjælpe.

Hvad skal der ske?

Når en virksomhed går konkurs, er det fordi, at man ikke længere kan betale sine kreditorer, for eksempel leverandørerne eller banken. Dette betyder også, at virksomheden ikke længere må sælge sine produkter eller modtage betaling og ydelser. Når ens virksomhed er blevet erklæret konkurs, så skal man finde ud af, om virksomhedens skal sælges. Her kan det være en god ide at gøre brug af en konkurs advokat. Hvis der findes en køber til virksomheden, så kan driften fortsætte. Hvis der ikke findes en køber, så skal virksomhedens ting sælges, for eksempel deres maskiner og varelager. De penge, man får ud af det, skal bruges til at betale ens kreditorer.

En anden udvej?

Konkurs er ikke altid den eneste udvej. Der kan være tilfælde, hvor virksomheden kan reddes, hvis der er økonomiske problemer. I dette tilfælde er det også en god ide at kontakte en konkurs advokat. De kan hjælpe en på rette vej, med rådgivning. Ved at få hjælp af en konkurs advokat, er du også sikret, at du ender med det bedste resultat for dig, uanset om det ender med konkurs eller, hvis der findes en anden udvej.