Diapaste til dyr fra Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård har et stort udvalg af forskellige slags kosttilskud og lægemidler til hunde og katte. Læs mere her om Diapaste og om sårrens til hunde.

Få mineralfyldt Diapaste fra Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård har et stort udvalg af kosttilskud til både hunde og katte, og de har også lægemidler. Det er en butik og dyreklinik samlet under et tag, og derfor kan du få professionel rådgivning om foder og kost til dine dyr. De prøver at udvikle et kendskab til forbindelsen mellem kost og helbred hos husdyr og fører derfor målrettet foder til både hunde og katte. Du kan også finde lægemidler som eksempelvis Diapaste til hunde med dårligt fungerende mave og fordøjelse. Diapaste er en velsmagende pasta, som øjeblikkeligt hjælper hunden imod diarré eller opkast. Det er let at give og sælges med en doseringssprøjte. Det indeholder bindende lermineraler samt probiotika, der udvikler, støtter og beskytter mavens funktion og tarmene. Du kan helt sikkert finde det rette lægemiddel til dit dyr i sortimentet, hvor der er et stort udvalg. Diapaste er et godt middel, som har effektiv virkning og hurtigt sætter hundens mave i balance. Der kan være mange grunde til, at dyr udvikler problemer med fordøjelsen eller med opkast, og du kan finde præcis det, du skal bruge i udvalget af lægemidler derimod. Læs mere på hjemmesiden www.dyrlaegensgaard.dk, hvor du også finder masser af sunde kosttilskud til både raske dyr og dyr med helbredsudfordringer.

Sårrens til hunde er effektivt mod infektioner

Dyrlægens Gård har også sårrens til hunde, og dette kan være meget praktisk, når hunden får skrammer eller sår. Hunde har det med at ville slikke deres sår, og det er ikke altid en god ide. Derfor kan der være behov for at give dem en skærm på. Sårrens til hunde fra Dyrlægens Gård modvirker svamp, bakterier og vira. Det er en god ide at påføre såret, før det udvikler sig til en infektion. Hunde kan let få sår, da de generelt kan finde på at opføre sig ret vildt – især når de er unge og kåde. De løber enormt stærkt og hopper over ting. Hvis du slipper din hund løs i skoven, hvilket er en god ide, så kan det sagtens hænde, at hunden vender tilbage med mindre skrammer på benene. En gang imellem kommer hunde også i slagsmål med andre hunde og kan blive bidt og få sår på den måde. Det er ofte i den forbindelse, at man skal give hunden en krave på, så den ikke slikker sit sår og lader det hele. Hertil er sårrens til hunde helt perfekt og giver god beskyttelse imod bakterier og svampeinfektioner. Der findes mange forskellige slags lægemidler, og sårrens er en af de mindre potente, som du nemt og roligt kan give til din hund uden bekymring.