Få bygget kostald og andet staldbyggeri med fokus på dyrevelfærd

I landbrug skal alt byggeri gerne følge regler og krav. Det er derfor en rigtig god ide at få fat i Hansen & Larsen, hvis du skal have bygget en kostald. De har mange års erfaring med staldbyggeri og andet byg indenfor landbrug. Du kan derfor være sikker på, at de ved præcis, hvad de gør.

Hansen & Larsen kan levere kostald i høj kvalitet

En stald til køer er vigtig at have i landbrug, hvor køer er en stor del af indkomsten. Skal du have bygget en ny kostald eller lavet noget ved den gamle, så kan Hansen & Larsen hjælpe. De har utroligt stor viden indenfor landbrugsbyggeri, og ved derfor præcis, hvilke love og regler der skal overholdes. De ved at velfærd skaber vækst for kvæg såvel som for mennesker. Med deres mange års erfaring indenfor bygning af kostalde, er det muligt for dem at levere et kvalificeret modspil til visionære og moderne landmænd. De vil være med i hele processen – fra skitse til færdigbygget kostald. De vil lytte til dine ønsker og inkorporere dem bedst muligt. Hansen & Larsen har desuden indbygget både menneske- og dyrevelfærd i deres bygning af kostalde. Det er altså uden tvivl fra dem, du bør få bygget en kostald.

Staldbyggeri til køer og grise der følger lovkravene

Der findes forskellige former for staldbyggeri, og det er selvfølgelig vigtigt for dem alle, de følger lovkravene, der er sat. Hansen & Larsen kan netop hjælpe med dette, uanset om det er renovering af stald eller helt nyt staldbyggeri. De vil være med dig under hele processen af staldbyggeriet, så du er helt sikker på, hvad der bliver gjort. Virksomheden blev etableret i 1968, og de arbejder med alt fra muring, tømrearbejde og VVS. De har derfor fuld forståelse af byggeri til både private og landbrug. Deres mangeårige viden er viderebragt til de nyere generationer, men de er stadig under udvikling. De kan dermed love staldbyggeri til både gris og ko, der overholder de nye regler og krav, men som følger stolte håndværkertraditioner. Skal du have bygget en stald i Midt- og Vestjylland, på Fyn eller på Sjælland så kan de hjælpe dig. Deres viden indenfor staldbyggeri kan kun komme dig til gavn og give dig et fantastisk resultat. Du kan lære meget mere om deres staldbyggeri hos hansenlarsen.dk, hvor du også kan finde deres kontaktoplysninger.

Hansen & Larsen er det helt rigtige valg, når der skal bygges nyt ved landbruget. De ved præcis, hvordan de skal håndtere det, og de leverer altid høj kvalitet.