Få det bedste ud af høsten – køb din halmsnitter hos Bulldog Agri

Vil du have det optimale ud af årets høst? Så gælder det om at være godt rustet med velfungerende maskiner, der effektiviserer de forskellige processer.

Er du på jagt efter en halmsnitter, kan du finde den hos Bulldog Agri. Den randrusianske virksomhed har specialiseret sig i import og salg af diverse landbrugsmaskiner og forhandler alt fra halmsnitter til teleskoplæssere, kornvalser og fodervogne.

Halmsnitter – den uundværlige landbrugsmaskine

En halmsnitter kan fås i et utal af udgaver, og den kan derfor også udfylde forskellige funktioner på såvel gården som marken. Den er f.eks. ganske uundværlig, hvis du har valgt at have kvæg på gården, og du derfor har behov for at producere såvel foder som strøelse til dyrene.

Din halmsnitter kan hjælpe med at snitte halmstråene i de helt rigtige størrelser, så du nedsætter fodertabet til et minimum.

Der findes imidlertid også modeller, der er designet til at knuse både korn og protein som eksempelvis hestebønner. Du kan derfor med fordel spørge dig selv, hvordan du ønsker at bruge din maskine, så du kan udvælge det helt rigtige match i sortimentet hos Bulldog Agri.

Haybuster er ét af topmærkerne hos Bulldog Agri

Bulldog Agri er en kvalitetsbevidst forhandler, og det er derfor også her, at du finder alle topmærkerne. I kategorien med halmsnittere er det særligt amerikanske Haybuster, der dominerer sortimentet.
Haybuster er et særdeles velrespekteret brand, der de seneste år for alvor har ramt det europæiske marked, om end det har eksisteret siden 1966.

Søger du andre Haybuster landbrugsmaskiner end lige netop en halmsnitter? Så er teamet hos Bulldog Agri altid behjælpelig med at finde både informationer og priser på det ønskede produkt.

Få nye reservedele inden for 24 timer

Har du allerede investeret i en halmsnitter eller andre landbrugsmaskiner, og står du nu og mangler en bestemt reservedel?

Du kan altid finde dine reservedele til de enkelte landbrugsmaskiner hos Bulldog Agri. Virksomheden har udviklet et tæt samarbejde med deres europæiske leverandører, og de kan derfor som regel fremskaffe de ønskede dele inden for blot 24 timer.

Uanset om du søger nye eller brugte maskiner eller reservedele, kan du indhente et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du har også mulighed for at downloade brochurer fra producenter som Haybuster, så du kan få et komplet overblik de mange muligheder på dagens marked.