Få jeres logo op i stor størrelse

Vil I gerne kunne ses i storformat? Hvis I har en facade, hvor det er muligt for jer at reklamere, er det virkelig med at udnytte det. I har måske allerede været ved at brainstorme, hvordan I bedst kan udnytte jeres plads til annoncering. Et stort banner kan virkelig gøre underværker, for her kan alle forbipasserende se, hvad det er, I står for. Det handler bare om, at banneret rammer målgruppen rigtigt. Få banner med tryk i bedst kvalitet her.

Når man laver et banner, er det vigtigt, at der er tænkt over designet på forhånd. Hvad er det egentlig, I gerne vil vise? Der er nogle elementer, der altid er gode at inkorporere. Det gælder for eksempel jeres logo og de farver, I bruger i jeres firma generelt. Overvej derudover, om I skal bruge billeder, der viser en del af jeres produkter eller arbejdsproces, samt noget tekst, der understøtter resten af det, banneret viser.

Fra facader til konferencer

Bannere findes i mange størrelser, og det format, I ender med at vælge, er helt afhængigt af, hvad det skal bruges til. De store bannere er måske nok gode til facader, men hvad med den dag, I skal have jeres firma vist frem på en konference? Her er sjældent plads til flere kvadratmeter reklame. I stedet kan det være, en roll up kan fungere til jeres behov. Det gode ved roll ups er, at de lynhurtigt kan pakkes sammen til intet at fylde, så de kan tages med i bilen uden problemer.

I kan overveje at sparre med andre firmaer eller med selve trykkeriet af bannere, der måske har nogle idéer til, hvad der fungerer bedst for jer. På den måde er i sikret, at I får et banner, der virkelig kommer til at fange jeres kunder, så de ved, hvem I er, og hvad I står for.