Find både festlige bordflag og traditionelle flag i højeste kvalitet på www.langkilde-flagfabrik.dk

Selvom navnet ikke umiddelbart røber det, er Langkilde & Søn en af de bedste og mest respekterede flagproducenter i hele det ganske danske land. Foretagendet er et vaskeægte slaraffenland for dig, der leder efter flag til flagstangen, bordflag eller andre slags flagtyper, og hvis du læser med her, kan du lære dem meget bedre at kende.

Langkilde & Søn forhandler alt i flag og tilbehør

At Langkilde & Søn som sagt er en af de mest respekterede flagproducenter i Danmark, må komme bag på de færreste, så snart de hører, at den danske virksomhed faktisk er Kgl. Hofleverandør af det danske nationalflag. Det er naturligvis noget, de er stolte af. Når du får et flag, der er produceret af den velrenommerede virksomhed, i hånden, forstår du også hurtigt, at Langkilde & Søn er noget helt særligt. Det ambitiøse foretagende går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten med deres flag. Sådan har altid været, siden de startede med at producere flag helt tilbage i 1938. Dengang som nu har kvaliteten, håndværket og æstetikken været i højsædet for den familieejede virksomhed, der altså har eksisteret i flere generationer. Flag er ikke bare flag, og mens Dannebrog i forskellige afskygninger naturligvis er et af deres mest populære produkter, producerer Langkilde & Søn også kvalitetsflag til fx virksomheder, der godt kunne tænke sig at få deres logo og lignende op at vaje i vinden. Så hvorfor ikke vælge Langkilde & Søn, hvis du er på udkig efter kvalitetsflag?

Pynt op ved festlige lejligheder med disse bordflag

Den velansete virksomhed kan også hjælpe dig, hvis du leder efter bordflag. Hvis du klikker ind på deres brugervenlige, intuitive og veldesignede hjemmeside, langkilde-flagfabrik.dk, kan du selv gå på opdagelse i deres udvalg af bordflag. Udvalget er både unikt og fascinerende, hvilket blandt andet skyldes den høje kvalitet. Ethvert dansk hjem med respekt for sig selv burde have et bordflag, som man kan stille frem, når der fx skal fejres fødselsdage og lignende. Hvis du køber dit bordflag fra den danske forhandler, får du naturligvis et smukt kvalitetsprodukt, som holder i mange år. Foretagendet forhandler også kvalitetsbordflag til vores svenske og norske naboer. Så hvis du er interesseret i det svenske eller norske flag, kan de også hjælpe dig. Kunne du tænke dig at vide mere om bordflag, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte de professionelle, pålidelige og passionerede medarbejdere hos den kvalitetsbevidste forhandler. De gør nemlig en dyd ud af at hjælpe alle, der henvender sig – uanset om det er over e-mail eller telefonisk.