Find den rette advokat med speciale i strafferet til din sag

Er du kommet på kant med loven, og er du blevet sigtet i en sag? Måske er det første gang, du overhovedet har stiftet bekendtskab med det danske retssystem? Det kan være uoverskueligt, og der kan være rigtig mange spørgsmål, der dukker op. Hvad sker der, hvis jeg taber sagen? Hvor meget kommer det til at koste mig? Skal jeg i fængsel?

Heldigvis har man i Danmark altid ret til at få en forsvarsadvokat. Det kan enten være en beskikket advokat eller en advokat med speciale i strafferet, som du selv vælger. Det kan du læse meget mere om her i denne artikel.

Hvordan kan en advokat med speciale i strafferet hjælpe dig?

En advokat med speciale i strafferet kaldes også for en straffesags advokat. Det kan fx være i form af en forsvarsadvokat, der kan hjælpe dig med dit forsvar i den pågældende sag. Med specifik strafferetslig hjælp i din sag kan du nemlig sikre dig, at du får den rette juridiske rådgivning undervejs, og at du har gjort, hvad du kunne for at få det bedst mulige udfald af sagen.

En advokat med speciale i strafferet kan også hjælpe dig med at svare på alle de mange spørgsmål, der sikkert presser sig på hos dig. Det kan fx være spørgsmål som:

  • Har jeg overhovedet brug for en advokat?
  • Behøver jeg at sige ja til at blive afhørt af politiet?
  • Hvad skal jeg sige til afhøringen?
  • Hvornår får jeg en afklaring om sagens udfald?
  • Hvad kan jeg forvente, at udfaldet bliver?

Hvilken straffesags advokat skal du vælge til din sag?

Hvis du vil give dig selv de mest optimale betingelser for den bedste proces, er det vigtigt, at du vælger en advokat med speciale i strafferet, og at du ikke mindst har tillid til vedkommende. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik står de altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad du er blevet sigtet for. De svarer også gerne på alle dine spørgsmål gennem vores kompetente rådgivning og vejledning. De har flere advokater med speciale i strafferet, og de kan derfor give dig de mest optimale betingelser for dit forløb som sigtet.

Skulle det blive nødvendigt, har de desuden både møderet i Landsretten og Højesteretten. De kan dermed hjælpe dig hele vejen fra den indledende afhøring til den øverste retslige instans.