Find en advokat på Forældremyndighed.dk

Spørgsmålet om forældremyndigheden til et barn kan i visse tilfælde ende i hårdknuder, når forældrene bliver skilt eller går fra hinanden. Det kan ofte føre til problemer i forhold til barnets bopæl, samvær og ikke mindst forældremyndigheden. I disse situationer er der mulighed for at få en advokat med speciale i forældremyndighed, eller man kan tage sin sag til det, der hedder Familieretshuset. Vil du hyre en advokat, kan du for eksempel gøre det gennem Foraeldremyndighed.dk.

Få støtte af en god advokat fra Foraeldremyndighed.dk

Når man løber ind i problemer med forældremyndigheden til sit barn, kan man hyre en advokat med speciale i forældremyndighed. Kan I for eksempel ikke blive enige, og føler du, det går ud over jeres fælles barn, så kan du i dette tilfælde vælge at føre en retssag om forældremyndigheden. Opstår der det, som hedder samværschikane, hvor den ene person ikke overholder sin del af aftalen og ikke vil udlevere barnet, så har du selvfølgelig også mulighed for at hive fat i en advokat med speciale i forældremyndighed. For advokaten vil her kunne fortælle dig, at du har mulighed for erstatningssamvær på et senere tidspunkt. Med en advokat med speciale i forældremyndighed kan du også stille spørgsmål, få rådgivning og vejledning til, hvordan du ikke træder forkert i den nuværende aftale. Du får selvfølgelig også råd i forhold til, hvad du skal gøre fremadrettet angående en eventuel ny aftale. Du kan hyre din helt egen advokat med speciale i forældremyndighed hos Foraeldremyndighed.dk og blive hjulpet effektivt gennem processen.

Du kan også få hjælp gennem Familieretshuset

I nogle tilfælde, alt efter hvor kompliceret sagen er, kan sagen blive overført fra en advokat med speciale i forældremyndighed til det, der hedder Familieretshuset. Familieretshuset er blot en videreudvikling af Statsforvaltningen, men med endnu flere tiltag. I Familieretshuset kan begge forældre få hjælp til helt konkrete problemer og komplikationer i forhold til konflikthåndtering og forældremyndigheden. I kan få rådgivning og vejledning til at komme ud på den anden side, hvor barnet får en bedre tilværelse og hverdag. Vil du gerne starte en sag i Familieretshuset? Så skal du smutte ind på deres hjemmeside, hvor du skal udfylde et spørgeskema, og så bliver det udfyldte spørgeskema sendt ind til screening. Vil du vide mere om at føre en sag i Familieretshuset, eller ved du ikke, hvordan du starter en sag, så kan du gå ind på hjemmesiden www.foraeldremyndighed.dk og læse mere.