Foderhække og kalvehytter til salg på dan-egtved.dk

10. april 2022

Dan Egtved har en webshop, der forhandler staldinventar til heste, grise og kvæg. Virksomheden har mange års erfaring og har siden starten af 60’erne eksporteret deres varer. Der er mange ting, som har ændret sig i alle disse år, men deres hjerte banker fortsat for kvæget. Det store udvalg kan ses på webshoppen dan-egtved.dk, hvor du bl.a. kan købe foderhække og kalvehytter.

Foderhæk – firkantede og runde modeller

De har et bredt udvalg af foderhække, der er produceret med henblik på optimal sikkerhed for dyrene. En foderhæk hos Dan Egtved er i god kvalitet og kan bruges af mange slags dyr såsom kalve, køer og heste. Derudover er de robuste og vejrbestandige.

Har du ønske og interesse i en foderhæk, så har de flere bud. De fås i galvaniseret stål eller i plast og kan bruges af mange forskellige slags dyr. Det tæller bl.a. kalve, køer og heste.

Varianterne er f.eks. en firkantet foderhæk med fanggitter og en firkantet foderhæk med kirkestole. Derudover har de en tredje variant, der er rund og med kirkestole.

Den runde variant skiller sig ud blandt de andre 2. Det er en foderhæk med 12 ædepladser, der kan bruges af både heste eller kreaturer. Højden er 123 cm., diameteren er 230 cm., og den vejer 176 kg. Derudover har den 3-punktsophæng til flytning med traktor.

Specialist i kalvehytter

På webshoppen kan du købe kalvehytter fremstillet i glasfiber. Deres varianter hedder Calf-O-Tel kalvehytter og er lavet i polyester. De har valgt polyester, da det er et materiale, der kan modstå solens UV-stråler samt ekstrem varme og kulde.

Kalvehytterne er opbygget i 3 lag med hver sine egenskaber. Det yderste lag er lysreflekterende og hvidt, hvilket medfører, at temperaturforskellen inde og ude minimeres. Det midterste lag er fremstillet i polyester, der er glasfiberforstærket. Sidste og inderste lag er udført med en meget glat overflade, der sikrer en nem rengøring.

Polyester er et materiale, der har en meget lang levetid. Det ses f.eks. ved siloer, som er produceret i det og kan være mere end 30 år gamle. Opstår der en skade i en af dine kalvehytter, vil skaden let lade sig reparere.

Løbegårdene til de enkelte hytter er udført med hjul og aftagelige fronter. Det medfører, at den daglige håndtering er gjort så nem som mulig.

Kalvehytter kan købes i 5 forskellige størrelser afhængig af, hvor mange kalve der skal opbevares. Størrelserne er Small, Comfort, Hybridhytten, XL og XXL.

De har et stort udvalg af staldinventar og staldindretning til forskellige dyr. Det tæller bl.a. forskellige former for udstyr til dyrene såsom en foderhæk, der er med til at give dyrene en fast rutine. De har også nogle kalvehytter, der er produceret i glasfiber.

Produkterne er i mange år blevet eksporteret og forhandlet i flere lande heriblandt Sverige, Tyskland og Finland.

Seneste indlæg

Opnå ren energi med en luft til luft varmepumpe

Opnå ren energi med en luft til luft varmepumpe

Selvom en luft til luft varmepumpe bruger strøm, opnår man grøn energi, som ikke belaster omgivelserne. Produktet leverer fire gange så meget energi end der bliver brugt, og derfor er store gratis også for miljøet. Hvordan fungerer en varmepumpe? En varmepumpe...

Tag på fisketur i den gode natur

Tag på fisketur i den gode natur

I Danmark har vi en flot natur, som vi værner godt om. Det kan især være vigtigt at komme ud og mærke den friske luft, hvis man har en travl hverdag. I naturen finder man ro og stilhed, hvor man kan komme helt ned i tempo, som i sidste ende vil give mere overskud og...

Bliv en bedre taler

Bliv en bedre taler

Når man holder foredrag eller lignende, er det naturligvis essentielt, at dine modtagere lytter til dig. Her kan man bruge en række teknikker, der kan hjælpe dig til at blive bedre til at få modtageren til at lytte – og dermed få dine budskaber igennem. Dette kan...