Foderhække og kalvehytter til salg på dan-egtved.dk

10. april 2022

Dan Egtved har en webshop, der forhandler staldinventar til heste, grise og kvæg. Virksomheden har mange års erfaring og har siden starten af 60’erne eksporteret deres varer. Der er mange ting, som har ændret sig i alle disse år, men deres hjerte banker fortsat for kvæget. Det store udvalg kan ses på webshoppen dan-egtved.dk, hvor du bl.a. kan købe foderhække og kalvehytter.

Foderhæk – firkantede og runde modeller

De har et bredt udvalg af foderhække, der er produceret med henblik på optimal sikkerhed for dyrene. En foderhæk hos Dan Egtved er i god kvalitet og kan bruges af mange slags dyr såsom kalve, køer og heste. Derudover er de robuste og vejrbestandige.

Har du ønske og interesse i en foderhæk, så har de flere bud. De fås i galvaniseret stål eller i plast og kan bruges af mange forskellige slags dyr. Det tæller bl.a. kalve, køer og heste.

Varianterne er f.eks. en firkantet foderhæk med fanggitter og en firkantet foderhæk med kirkestole. Derudover har de en tredje variant, der er rund og med kirkestole.

Den runde variant skiller sig ud blandt de andre 2. Det er en foderhæk med 12 ædepladser, der kan bruges af både heste eller kreaturer. Højden er 123 cm., diameteren er 230 cm., og den vejer 176 kg. Derudover har den 3-punktsophæng til flytning med traktor.

Specialist i kalvehytter

På webshoppen kan du købe kalvehytter fremstillet i glasfiber. Deres varianter hedder Calf-O-Tel kalvehytter og er lavet i polyester. De har valgt polyester, da det er et materiale, der kan modstå solens UV-stråler samt ekstrem varme og kulde.

Kalvehytterne er opbygget i 3 lag med hver sine egenskaber. Det yderste lag er lysreflekterende og hvidt, hvilket medfører, at temperaturforskellen inde og ude minimeres. Det midterste lag er fremstillet i polyester, der er glasfiberforstærket. Sidste og inderste lag er udført med en meget glat overflade, der sikrer en nem rengøring.

Polyester er et materiale, der har en meget lang levetid. Det ses f.eks. ved siloer, som er produceret i det og kan være mere end 30 år gamle. Opstår der en skade i en af dine kalvehytter, vil skaden let lade sig reparere.

Løbegårdene til de enkelte hytter er udført med hjul og aftagelige fronter. Det medfører, at den daglige håndtering er gjort så nem som mulig.

Kalvehytter kan købes i 5 forskellige størrelser afhængig af, hvor mange kalve der skal opbevares. Størrelserne er Small, Comfort, Hybridhytten, XL og XXL.

De har et stort udvalg af staldinventar og staldindretning til forskellige dyr. Det tæller bl.a. forskellige former for udstyr til dyrene såsom en foderhæk, der er med til at give dyrene en fast rutine. De har også nogle kalvehytter, der er produceret i glasfiber.

Produkterne er i mange år blevet eksporteret og forhandlet i flere lande heriblandt Sverige, Tyskland og Finland.

Seneste indlæg

Er videoovervågning noget for dig?

Er videoovervågning noget for dig?

I Danmark er der opsat videoovervågning flere forskellige steder. Dette gælder både i bybilledet, i butikker og i private hjem. Du har måske selv gjort dig nogle tanker om, hvorvidt videoovervågning er noget for dig? I så fald er du kommet til det rette sted, for i...

En nybegynders guide til sexlegetøj

En nybegynders guide til sexlegetøj

Sexlegetøj er blevet mere og mere populært i løbet af de sidste par år. Fra vibratorer og dildoer til bondageudstyr og anallegetøj er der nu et utroligt stort udvalg af sexlegetøj til rådighed for dem, der leder efter lidt ekstra nydelse i soveværelset. Men hvad er...

Trænger din bil til en kærlig hånd?

Trænger din bil til en kærlig hånd?

Mange mennesker er i større eller mindre grad afhængige af deres bil i hverdagen, hvortil det ofte kan være nødvendigt at gave den firehjulede ven en lille opfriskning. Der er flere gode ting man kan gøre for sin bil, men det hele kommer også an på, hvad bilen trænger...