Fordelen ved at bruge WooCommerce

Med 5 millioner aktive installationer er WooCommerce, er det et af de mest populære plugins og langt de mest populære e-handelsplatforme. Men hvad er grunden til at dette system er så populært? Følg godt med og lær omkring, hvorfor WooCommerce kan være noget for dig.

Derfor er WooCommerce populært

WooCommerce har et team af dedikerede udviklere, der holder platformen sikker og opdateret til den moderne e-handelsbutik. Når du ønsker noget ekstra funktioner, skal du betale for licenseret software, som mange er glade for. En ting du kan være sikker på, WooCommerce er gratis plugin til WordPress.

Vi er ikke alle programmører, og det kan vise sig vanskeligt at ændre et websteds backend til at administrere en e-handelsbutik. WooCommerce hjælper dog med alt dette og gøre det nemmere for dig. Det er en metode alle kan gøre brug af og en metode, der er nemt at bruge.

Med WooCommerce gør det også din onlineshop nemt at bruge – herunder er WooCommerce betalingsløsning også super simpelt at gøre brug af.

Hvilken shop kan du bedst lide og hvorfor? Måske er det prisen, servicen eller er det butikkens udseende. Du kan opnå det samme med WordPress og WooCommerce. Måden du gør dette på er ved at tilføje et tema og starte derfra.

Mange bruger WooCommerce

Med lidt research, kan du opdage om WooCommerce er et godt e-handelssalgsværktøj for dig.

Det bliver brugt af så mange butikker, hvilket eventuelt kan inspire dig.

Mange butikker er afhængige af teknologien og mange har sikkert brugt andre systemer før de besluttede at bruge WooCommerce. Desuden er det rart at være en del af et fællesskab og dette vil du opnå når du bevæger dig ind i dette system. Der er nemlig mange Facebook-grupper og online tutorials, der ville kunne gavne dig enormt og gøre hele processen nemmere for dig.