Forslag til ordninger, der kan indføres på din arbejdsplads

19. september 2023

At skabe et positivt arbejdsmiljø er vigtig for medarbejderne. Der findes flere gode tiltag og ordninger, som virksomheder kan implementere, der kan bidrage til at gøre arbejdspladsen til et attraktivt sted at være ansat. Få forskellige forslag her!

Frugtordning

En frugtordning på arbejdspladsen kan være rar for medarbejderne at have, når sulten nærmere sig. Det er nemlig en god og nem snack, som man kan spise, imens man arbejder eller i sin pause. Ved at tilbyde et udvalg af frisk frugt kan medarbejderne have nem adgang til en lille snack, når sulten melder sulten. Der findes Frugtordning til virksomheder i FrugtKurve og FrugtKasser. Frugtordning erhverv. Frugt til virksomheden. som gør det nemt for arbejdspladser at have en ordning med frugt.

Fleksible arbejdstider og hjemmearbejde

Som virksomhed kan i overveje give medarbejderne mulighed for fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra kan forbedre arbejdsbalancen og være med til at give dem mere fleksibilitet i deres hverdag. Dette giver medarbejderne mere kontrol over deres arbejdsdag og give dem en følelse af, at der er tiltro til dem, herunder at de laver deres arbejdsopgaver.

Træningsordninger

En helt anden mulighed, du kan overveje at implementere, er en træningsordning. I kan tilbyde træningsordninger som en del af deres medarbejdergoder, hvilket kan omfatte adgang til fitnesscentre uden for arbejdsplads. Andre sætter tid af til kortere gåtur, som en mulighed i pausen.

Medarbejderanerkendelse og uddannelsesmuligheder

At anerkende medarbejderes indsats og præstationer er vigtigt, og derfor kan i indføre et tiltag, der netop har fokus på dette. Som virksomhed kan det komme til udtryk på flere måder, såsom kan implementere belønningssystemer i form af månedens medarbejder eller bonusordninger. Generelt er det vigtigt, at du giver medarbejderne anerkendelse som tak for en fremragende indsats. Dette kan også komme til udtryk ved lade dine medarbejdere investere i deres udvikling gennem adgang til uddannelseskurser eller workshops.

Seneste indlæg

Sådan researcher du dig frem til det bedste elselskab online

At vælge det bedste elselskab kan være en udfordrende opgave, især når man overvejer de forskellige priser og tjenester, der tilbydes af forskellige elselskaber. Heldigvis kan du bruge internettet til at gøre din research og finde det bedste elselskab, der passer til...

At blive husejer er noget de fleste af os drømmer om, men når det kommer til at finansiere det hele, kan det være lidt mere uoverskueligt. Et spørgsmål, som mange stiller sig selv, er om man skal tage et boliglån. Her vil vi se på både fordele og ulemper ved at tage...

Køb solbriller online og nyd sommeren i stil!

Køb solbriller online og nyd sommeren i stil!

Sommeren er endelig her, og det betyder, at det er tid til at tage de solbriller frem, som har ligget gemt væk i skuffen hele vinteren. Men hvad nu hvis du mangler et sæt solbriller til at fuldende dit sommeroutfit? Heldigvis er det nemt og effektivt at købe...