Gør dit hjem mere personligt – 3 tips

8. september 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Der findes ikke mange lande som i Danmark, hvor man i så høj grad går op i at give sit hjem et personligt udtryk. Måske det hænger sammen med, at vi mange dage om året har et klima, som ikke ligefrem fordrer, at vi tager ud og oplever, men i stedet dyrker hyggen i egne trygge omgivelser.

Uanset hvad, er det sjovt at have et hjem og en bolig, som viser ’hvem man er’. Det gælder naturligvis også de ydre dele af boligen! Derfor vil vi i dette indlæg se på små fine og nemme muligheder for også at gøre dit hjem personligt set udefra.

Postkasse og skilt

Det er slet ikke unormalt, at man ser skilte og postkasser med spændende design ude foran porten ved hjemmet. Men det er langt fra alle, som gør noget ekstra ud af muligheden for at skille sig ud på dette område. Og nej, bare rolig: det behøver ikke at være ”flower power” eller mærkværdigt design, som giver det anderledes look.

Tag f.eks. bare noget så almindeligt som en postkasserød postkasse! Mange hjem har en sort eller hvid postkasse, som er så diskret som mulig. Også selvom det er en i flot design, som måske har kostet mange penge. Men hvorfor ikke få lidt farve ind i det hele og skabe liv med postkassen? Det gør det både mere livligt at se på, nemmere for postbuddet af finde postkassen og er med til at adskille dit hjem lidt fra alle de andre.

På samme måde kan du bruge et emaljeskilt. Tænk igen i flotte farver og fonte, som ikke sigter mod at gemme det diskret ad vejen. Brug det i stedet for til at gøre opmærksom på, at ”Her bor vi”.

Vindfløj eller anden pynt

Det er som om, at boligpynt ikke må overstige vindueshøjden. Og hvorfor skal det egentligt være sådan?

Med en flot vindfløj eller måske ligefrem retro-flot vejrhane kan du give dit tag og dit hus som helhed et skønt særpræg, der ikke ses mange steder længere. Men bare rolig, du kan stadig bestille eller få renoveret vindfløje elelr vejrhaner hos dette firma – Thubalka A/S.

Begge dele vidner om en svunden tid og tilfører et romantisk islæt til din bolig, så den virkelig træder frem. Det giver karakter, som er en væsentlig del af personlighed.

Hæk og hegn

Det er slet ikke unormalt at have en flot hæk eller et flot hegn. Men igen er det værd at tænke over at gøre det lidt anderledes. Tænk derfor gerne en ekstra gang over de sten eller det metal, du bruger til dig hegn. Og er der tale om en hæk, hvorfor så ikke arbejde naturens egne farver fra blomster og planter ind i den? Det giver både liv og særpræg.

Seneste indlæg

Style din paryk ved hjælp af et parykhoved

Style din paryk ved hjælp af et parykhoved

Har du en paryk, så ved du også, hvor vigtigt et parykhoved er når det kommer til styling af din paryk eller toupé. Du får nemlig mulighed for at bevæge dig hele vejen rundt om parykken, hvor du har mulighed for at, glatte, krølle, sætte håret op eller du kan bruge...

Tips til at købe borde til din cafe

Tips til at købe borde til din cafe

Det kan være svært at bestemme sig, når man skal købe møbler til ens nye cafe. Hvis du for eksempel står og skal til at købe de rette borde til din cafe, så kan du læse med her. Du får nemlig nogle gode tips til at vælge borde til cafeen. Find et stort udvalg af cafe...

Træpiller Fyn – træpiller i høj kvalitet

Træpiller Fyn – træpiller i høj kvalitet

Står du og mangler nogle træpiller til dit fyr? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Træpiller Fyn har nemlig samlet et stort og meget spændende udvalg af træpiller fra en række anderkendte mærker. Det er også derfor at du har rig mulighed for at...