Har du brug for billige, men kompetente appudviklere?

Uanset hvor du er i verden, er der ikke meget, der ændrer sig inden for appudvikling, hvad angår de tekniske aspekter – hverken i forhold til frontend- eller backend-udvikling. Når det så er sagt, så kan der være store forskelle på, hvad appudvikling koster fra et land til et andet. Så det er en opgave, som du kan overveje at outsource. Men hvordan finder du gode og billige appudviklere udenlands?

Hvad skal du af med i app udvikler løn?

Meget kan spille ind på, hvor stor en app udvikler løn er. Se hvor meget en app udvikler får i løn ved at tage fat i et firma, som specialiserer sig inden for kunsten at matche udenlandske appudviklere med danske virksomheder. Sådan et firma forstår at afklare dine behov og med udgangspunkt i dem at finde egnede kandidater til udvikling af apps til Android, iOS eller flere platforme – så spørg dem.

Lad en mellemmand om at finde egnede appudviklere

Går du på akkord med kvaliteten, når du opsøger udenlandske appudviklere? Nej, selvfølgelig ikke – for lader du en kompetent mellemmand vurdere, om de udenlandske kandidater har de fornødne færdigheder til det projekt, du står med, skal alt nok gå fint. Om ikke andet har du i mellemmanden en samarbejdspartner at hive fat i, hvis der opstår problemer undervejs – om de er tekniske eller ej.

Hav en samarbejdspartner til at hjælpe med skalerbare teams

En anden grund til at inddrage et firma i stedet for blot at ansætte tilfældige, billige udenlandske appudviklere er, at sådan et firma kan træde til ved behov for skalerbare teams. For selvom at du altid har brug for appudviklere i virksomheden, der kan supportere dine it-løsninger, så er det ikke altid, du har brug for så mange af dem. Med skalerbare teams kan du løbende tage folk til eller fra.