Hold din juleferie og sommerferie i smukke Danmark

Er du en af dem, som for det meste drager sydpå mod varmere lande, når ferierne nærmer sig? Så bør du måske genoverveje din næste ferie, fordi faktisk kan man få en rigtig god ferie i Danmark med gode og smukke oplevelser.

En charmerende sommerferie i Danmark

Flere og flere danskere holder ferie i Trekantområdet, bestående af Vejle, Kolding og Fredericia. Her holder både udenlandske gæster og danskere til, hvilket vi godt forstår! Her kan man nyde et fint og romantisk slotsophold på Haraldskær Herregård, som ligger i smuk natur ved Vejle Å. Drømmer du om en ferie på en ø, så har Læsø meget at bryde på. Tag familien under armen og deltag i forskellige sjove aktiviteter, eller slap af i et hyggeligt sommerhus med smukke omgivelser. En anden populær sommerdestination er solskinsøen Bornholm, hvor der er rig mulighed for at opleve et unikt stykke af Danmark. Her er både muligheder til den aktive og afslappende ferie. Oplev for eksempel Bornhold på cykel eller tag et smut på de smukke strande med klippekyster og nyd det gode sommervejr.

Oplev en hyggelig juleferie i Danmark

Trænger du til en juleferie, som står på ren afslapning og råhygge, så kan man nyde et juleophold i hyggelige ferieboliger i Gråsten eller på Rønde. Er man mere til en ferie med god mad og gang i den, så kan man tage et smut forbi Danmarks hovedstad, København. Her er mulighederne mange. Man kan for eksempel leje et hotel nær Strøget og tage på shoppetur i den pyntede juleby. Har du mindre børn er en ferie i Lalandia oplagt, hvor kæmpe badeland og legeland kan underholde børnene. Her kan man også få fornøjelsen af Winter World i feriecentret, hvor man kan afprøve sine kræfter af på skibakken eller i den tematiserede skøjtehal.