Hold din kniv skarp med en slibesten

Slibesten er en vigtig del af at holde dine knive i topform. En slibesten af god kvalitet giver dig mulighed for at bevare en skarp kant på dine knive, selv ved hårdt brug. Gennem virksomhedens produkter fører de et udvalg af slibestensæt af høj kvalitet, der gør det nemt at holde dine knive i topform. Hver slibemaskine leveres med et tilbehør. En gummikant, der forhindrer slibemaskinen i at glide på bordet. Du får også en vinkelguide, så du kan få det bedste ud af din slibning med stenen. Endelig medfølger der en bambusholder til hver sliber for at beskytte din bordplade, mens du arbejder.

Masser af fordele for at bruge en slibesten

Der er mange faktorer at tage hensyn til, f.eks. stålets hårdhed og den type kant, du ønsker at opnå. De kan dog med sikkerhed sige, at deres slibesten er velegnede til knive af materialer af høj kvalitet som Damaskus-stål. De er forpligtet til at beskytte miljøet og reducere den såkaldte “køb og smid væk-kultur”. Derfor tilbyder de vådslibning, som altid holder dine knive skarpe til brug, hvilket i sidste ende også forlænger knivenes levetid. Derudover kan de også hjælpe dig med at forlænge levetiden på dine slibeknive. Slibejern har trods alt også brug for lidt kærlig vedligeholdelse efter længere tids brug. Derfor har de også lavet et blogindlæg, hvor du kan læse mere om, hvordan du kan passe på dit slibejern og holde det så godt som nyt. Du kan læse deres blogindlæg samt se deres videoguide om vedligeholdelse herunder.

Stort udvalg af kvalitets slibesten til alles behov

Det er vigtigt at købe enten en slibesten eller et slibesæt, når du køber en køkkenkniv. Ved at købe et slibesæt kan ed tilbyde dig forskellige varianter af slibesten alt efter din knivs sløvhed, så du nemt og effektivt kan holde dine knive skarpe. Hvis du gerne vil læse mere om hvordan du bruger en slibesten korrekt eller se en videoguide gennem hjemmesiden, hvor du kan se hvordan man gør det helt rigtigt for at få en mest optimale kniv.