Hvad er prisen for at oplade en Tesla

Tesla er stadig en af de førende elbilproducenter på markedet, og med luksuriøse og innovative modeller som Tesla Model S, Tesla Model X og Tesla Model 3, er der ikke mange andre mærker, der kan matche dem. Der findes flere forskellige muligheder for at oplade en Tesla – men hvad koster det egentlig at lade en Tesla op? Vi har undersøgt nogle af de bedste alternativer her. vis du vil have den hurtigste opladningstid, anbefaler vi, at du finder en supercharger som kan oplade din Tesla helt op på 30 minutter. Læs mere om opladning af Tesla her.

Mange muligheder for at oplade en Tesla

Hvis du ikke vil betale for at benytte en supercharger, kan du alternativt vælge et offentligt opladningsnetværk – her er prisen typisk lidt lavere, men opladningstiden vil være længere. Endelig kan du også investere i en Tesla-oplader til hjemmet, så du kan oplade din bil derhjemme. Opladeren koster cirka 5.000 kroner, men det er selvfølgelig et up front udgift, som du kan spare på en lange bane. Hvad angår opladning af Tesla, er der altså flere forskellige muligheder – men hvilken er bedst for dig? Vi håber, at denne artikel kan give dig et godt overblik over de forskellige alternativer.

Spar penge på den lange bane ved at købe egen oplader til hjemmet

Tesla SuperChargers er særlige lade standere, der er designet til Tesla-biler. De er hurtige opladere, som kan oplade din Tesla helt op på 30 minutter. Prisen for at benytte en SuperCharger ligger typisk på omkring 2,6 kr. pr. kWh – hvilket er relativt billigt i forhold til andre alternativer. Hvis du ikke vil benytte en SuperCharger, kan du vælge et offentligt lade netværk eller investere i en Tesla-oplader til hjemmet. Offentlige lade netværk benytter sig af forskellige standards, og priserne kan derfor variere en del. Generelt ligger prisen på omkring 15 øre pr. kWh, men det kan være dyrere at oplade i byerne end ude på landet. Opladningstiden vil typisk være lidt længere, når du oplader din Tesla på et offentligt netværk.