Hvem er Next Level Games?

Next Level Games er din spille- og eventbutik. De sælger alle de store kortspil (trading card games, også kaldet TCG) og diverse tilbehør dertil. De har eksisteret siden juli 2018. De har et stort udvalg af kortspil, fra de allerede etablerede titler som Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, Pokémon og det nye Flesh & Blood, til Warhammer – en spændende ny addition til vores sortiment. De har også alt i tilbehør til kortspil, såsom plastiklommer, mapper, deckbokse, spillemåtter mm. De elsker at spille selv, men de er også enormt interesserede i at skabe en event- og spille- oplevelse for andre. Dette er derfor også Next Level Games’ koncept – de vil give folk muligheden for at komme sammen og spille, uanset om de er nybegyndere eller garvede TCG-spillere. Hvis det derfor lyder som noget for dig, så skynd dig ind på siden og læs mere omkring Next Level Games. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Next Level Games – Har noget for alle

Next Level Games er et firma, som siden 2011 har produceret eventyrspil for alle aldre. De har Specialister inden for mange forskellige områder, hvilket gør Next Level Games til en unik spilproducent. Next Level Games henvender sig til alle, uanset politisk eller etnisk tilhørsforhold. Vores eventyrspil byder på en unik oplevelse for alle, som ønsker at opleve noget andet end det almindelige. Next Level Games er derfor det rette valg, hvis du ønsker at tage en fantastisk tur ind i en anden verden. Next Level Games er kendt for deres høje produktionsstandard og evnen til at skabe unikke eventyrspil, som rammer alle aldre.

Next Level Games første butik

Next Level Games butik blev etableret i juli 2021, hvor de åbnede deres fysiske butik i Ikast. De glæder sig rigtig meget over nu at kunne afholde en masse events i butikken. Hver torsdag spiller de Flesh & Blood, hver fredag spiller de Magic: The Gathering og de arbejder stærkt på at få noget fast op med Yu-Gi-Oh! også. Next Level Games er en butik, der primært beskæftiger sig med udlejning af spil og salg af spiludstyr. De vil gerne skabe en go-to butik for alle, der elsker at spille spil.