Hvilken ridehjelm skal du vælge ?

Hvilken ridehjelm skal du vælge ?

Noget af det vigtigste er at din ridehjelm sidder godt før den er sikker.  Den må hverken sidde alt for løs eller være alt for strøm. Den skal sidde godt til uden at klemme.

Derudover skal den have en godkendt hagerem og den skal naturligvis også være godkendt efter de nyeste standarder. 

Dette er især vigtigt hvis du vil bruge din nye ridehjelm til et stævne eller den skal bruges i en rideklub der gælder nemlig særlig regler her.  

Kan en ridehjelm bruges efter et styrt? 

Det er faktisk ikke sikkert at din hjem kan bruges igen hvis du har været udsat for styrt og hjelmen har fået en belastning. Hvis den har synlige skader såsom flænger eller ligefrem huller i ridehjelm, så skal der en ny til. 

Vi anbefaler faktisk altid at du udskifter din ridehjelm hvis den har været udsat for et styrt da den kan have  skader inden i hjelmen som ikke kan ses udefra og dermed har det ikke den ønskede effekt Hvis du igen skulle være så uheldig at falde af hesten.

Hvem har Danmarks største udvalg i Samshield ridehjelme ?

Skal din næste ridehjelm også være en af de mest populære ridehjelm i Danmark og vil du have mere end bare 50 eller 60 Samshield ridehjelme at vælge imellem?  så skal du du komme forbi Danmarks største Samshield forhandler. Vi har til enhver tid Danmarks største udvalg i Samshield ridehjelme. Vi har også muligheden for at designe din drømme Samshield ridehjelm – Du har måske helt specielle krav eller ønsker til din sprit nye Samshield ridehjelm. Vi hjælper dig naturligvis i mål hvis du har helt specifikke krav eller specielle ønsker til din Samshield ridehjelm hvis den skal have en helt specielt top eller udsmykning. Det har 100-vis af kunder gjort og vi står altid klar til at hjælpe dig med din drømme Samshield ridehjelm.

 

Hvad er en god begynder ridehjelm ?

Er du eller dit barn lige starte til ridning eller overvejer du at skal begynde til ridning ?  så har du naturligvis altid muligheden for at vælge mellem alle vores ridehjelme men du er måske ikke super interesseret i at bruge flere tusinde kroner på din en ridehjelm Inden du ved om ridning er noget for dig. Derfor har vi naturligvis også så et stort udvalg i ridehjelme til begynder rytteren. Vi har naturligvis ridehjelme fra få kr. og op ad.

Vi kan kun anbefale at du kommer forbi vores rideudstyrsbutik og prøver at din en ridehjelm inden du køber den. Eller du køber den på Gymnastikogridesport.dk

Har du spørgsmål til din nye ridehjelm kan du altid træffe os i butikken, på mail eller via vores online chat.