Indret et smart og effektivt lager

22. oktober 2021

Reklame

Sponseret indlæg

I enhver virksomhed med tilhørende lager er det vigtigt med et smart og effektivt lager, der er smart indrettet. Det gør dit og dine medarbejderes arbejde langt nemmere og mindre tidskrævende.

Men hvordan indretter du mest optimalt dit lager?

Dan et overblik over dit lager

Før du begynder at ændre dit lager, så er det en god idé at danne et overblik over dit nuværende lager. Hvad fungerer godt? Og hvad fungerer mindre godt? Når du tænker over det, så er det nemlig langt nemmere at finde ud af, hvad du bør ændre og forbedre.

Det er ofte også en stor hjælp at lave en tegning over dit lager, så du får en fornemmelse af, hvor meget plads du egentlig har.

Skab et effektivt reolsystem

Der er rigtig mange forskellige reolsystemer, der fungerer på et lager. Derfor er du nødt til at finde ud af, hvad der fungerer på lige præcis dit lager. Det afhænger bl.a. dine varetyper og dit lagers størrelse.

Har du brug for store pallereoler eller grenreoler? Eller passer dine varer bedre ind på universalreoler?

Det handler om at vælge en reolløsning, der gør det nemt for dig og dine medarbejdere at navigere rundt og plukke varer. Du finder forskellige reolsystemer hos Mas-Høvik.

Lav en overskuelig pakkestation

Hvis du sender varer ud af dit lager, så er det en fordel med en pakkestation, hvor du og dine medarbejdere har nemt ved at pakke varer. På en pakkestation er der brug for emballage, pakketape, printer m.m.

Når du laver en pakkestation, så er det vigtigt at gøre plads til alt det, der er brug for. Desuden er det vigtigt at gøre det så overskueligt som muligt.

Det er altid en god idé med et hæve/sænke-bord, der giver mulighed for både at sidde ned og stå op og arbejde.

Seneste indlæg

Style din paryk ved hjælp af et parykhoved

Style din paryk ved hjælp af et parykhoved

Har du en paryk, så ved du også, hvor vigtigt et parykhoved er når det kommer til styling af din paryk eller toupé. Du får nemlig mulighed for at bevæge dig hele vejen rundt om parykken, hvor du har mulighed for at, glatte, krølle, sætte håret op eller du kan bruge...

Tips til at købe borde til din cafe

Tips til at købe borde til din cafe

Det kan være svært at bestemme sig, når man skal købe møbler til ens nye cafe. Hvis du for eksempel står og skal til at købe de rette borde til din cafe, så kan du læse med her. Du får nemlig nogle gode tips til at vælge borde til cafeen. Find et stort udvalg af cafe...

Træpiller Fyn – træpiller i høj kvalitet

Træpiller Fyn – træpiller i høj kvalitet

Står du og mangler nogle træpiller til dit fyr? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Træpiller Fyn har nemlig samlet et stort og meget spændende udvalg af træpiller fra en række anderkendte mærker. Det er også derfor at du har rig mulighed for at...