Indret et smart og effektivt lager

22. oktober 2021

I enhver virksomhed med tilhørende lager er det vigtigt med et smart og effektivt lager, der er smart indrettet. Det gør dit og dine medarbejderes arbejde langt nemmere og mindre tidskrævende.

Men hvordan indretter du mest optimalt dit lager?

Dan et overblik over dit lager

Før du begynder at ændre dit lager, så er det en god idé at danne et overblik over dit nuværende lager. Hvad fungerer godt? Og hvad fungerer mindre godt? Når du tænker over det, så er det nemlig langt nemmere at finde ud af, hvad du bør ændre og forbedre.

Det er ofte også en stor hjælp at lave en tegning over dit lager, så du får en fornemmelse af, hvor meget plads du egentlig har.

Skab et effektivt reolsystem

Der er rigtig mange forskellige reolsystemer, der fungerer på et lager. Derfor er du nødt til at finde ud af, hvad der fungerer på lige præcis dit lager. Det afhænger bl.a. dine varetyper og dit lagers størrelse.

Har du brug for store pallereoler eller grenreoler? Eller passer dine varer bedre ind på universalreoler?

Det handler om at vælge en reolløsning, der gør det nemt for dig og dine medarbejdere at navigere rundt og plukke varer. Du finder forskellige reolsystemer hos Mas-Høvik.

Lav en overskuelig pakkestation

Hvis du sender varer ud af dit lager, så er det en fordel med en pakkestation, hvor du og dine medarbejdere har nemt ved at pakke varer. På en pakkestation er der brug for emballage, pakketape, printer m.m.

Når du laver en pakkestation, så er det vigtigt at gøre plads til alt det, der er brug for. Desuden er det vigtigt at gøre det så overskueligt som muligt.

Det er altid en god idé med et hæve/sænke-bord, der giver mulighed for både at sidde ned og stå op og arbejde.

Seneste indlæg

Gå sommeren i møde med ben i topform

Gå sommeren i møde med ben i topform

Når sommersæsonen rammer om ikke så længe, så er det tid til at finde sommertøjet frem. Shorts, kjoler og sandaler står på programmet, når man skal ud at nyde de varmere temperaturer. Dette betyder også, at stængerne møder dagens lys efter lang tid gemt væk bag tykke...

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet, da de både har stil og er praktiske. Her hos BarLife har vi et bredt udvalg af krystalglas i forskellige stilarter, der passer til dine behov. Uanset om du er på udkig efter noget klassisk eller moderne,...

Vælg den rette firma frokostordning i Aarhus fra Frokost+

Vælg den rette firma frokostordning i Aarhus fra Frokost+

Er din virksomhed fastsat i Aarhus eller omegn? Så er det helt sikkert værd at overveje en firma frokostordning fra Frokost+. Frokosten er en vigtig del af vores dag, og lægger du mærke til at kollegaerne skipper maden, er det uden tvivl en god ide at vælge en...