Indret et smart og effektivt lager

22. oktober 2021

I enhver virksomhed med tilhørende lager er det vigtigt med et smart og effektivt lager, der er smart indrettet. Det gør dit og dine medarbejderes arbejde langt nemmere og mindre tidskrævende.

Men hvordan indretter du mest optimalt dit lager?

Dan et overblik over dit lager

Før du begynder at ændre dit lager, så er det en god idé at danne et overblik over dit nuværende lager. Hvad fungerer godt? Og hvad fungerer mindre godt? Når du tænker over det, så er det nemlig langt nemmere at finde ud af, hvad du bør ændre og forbedre.

Det er ofte også en stor hjælp at lave en tegning over dit lager, så du får en fornemmelse af, hvor meget plads du egentlig har.

Skab et effektivt reolsystem

Der er rigtig mange forskellige reolsystemer, der fungerer på et lager. Derfor er du nødt til at finde ud af, hvad der fungerer på lige præcis dit lager. Det afhænger bl.a. dine varetyper og dit lagers størrelse.

Har du brug for store pallereoler eller grenreoler? Eller passer dine varer bedre ind på universalreoler?

Det handler om at vælge en reolløsning, der gør det nemt for dig og dine medarbejdere at navigere rundt og plukke varer. Du finder forskellige reolsystemer hos Mas-Høvik.

Lav en overskuelig pakkestation

Hvis du sender varer ud af dit lager, så er det en fordel med en pakkestation, hvor du og dine medarbejdere har nemt ved at pakke varer. På en pakkestation er der brug for emballage, pakketape, printer m.m.

Når du laver en pakkestation, så er det vigtigt at gøre plads til alt det, der er brug for. Desuden er det vigtigt at gøre det så overskueligt som muligt.

Det er altid en god idé med et hæve/sænke-bord, der giver mulighed for både at sidde ned og stå op og arbejde.

Seneste indlæg

Vigtigheden i god facility management

Vigtigheden i god facility management

Facility Management er en vigtig del af enhver virksomhed, da det bidrager til at opretholde et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Facilitetsbestyrelse har ansvaret for at sikre, at alle faciliteter er velholdte, sikre og i overensstemmelse med sikkerhedsreglerne....

Skalstole

Skalstole

Skalstole er populære for dem, der ønsker en komfortabel og stilfuld stol. Denne guide vil diskutere alt, hvad du har brug for at vide om disse stole, lige fra deres funktioner til de forskellige typer af skaller, de er lavet af. Vi giver også en guide til at vælge...

Når du søger det bedste af det bedste

Når du søger det bedste af det bedste

Der er rigtig mange af os, der ikke vil gå på kompromis med de ting, vi indkøber. Når der er tale om nogle produkter, som vi bruger penge på, skal de også være i orden og leve op til de forventninger, som vi har. Kvaliteten skal således være i top. Men det kan være...