Indret et smart og effektivt lager

22. oktober 2021

I enhver virksomhed med tilhørende lager er det vigtigt med et smart og effektivt lager, der er smart indrettet. Det gør dit og dine medarbejderes arbejde langt nemmere og mindre tidskrævende.

Men hvordan indretter du mest optimalt dit lager?

Dan et overblik over dit lager

Før du begynder at ændre dit lager, så er det en god idé at danne et overblik over dit nuværende lager. Hvad fungerer godt? Og hvad fungerer mindre godt? Når du tænker over det, så er det nemlig langt nemmere at finde ud af, hvad du bør ændre og forbedre.

Det er ofte også en stor hjælp at lave en tegning over dit lager, så du får en fornemmelse af, hvor meget plads du egentlig har.

Skab et effektivt reolsystem

Der er rigtig mange forskellige reolsystemer, der fungerer på et lager. Derfor er du nødt til at finde ud af, hvad der fungerer på lige præcis dit lager. Det afhænger bl.a. dine varetyper og dit lagers størrelse.

Har du brug for store pallereoler eller grenreoler? Eller passer dine varer bedre ind på universalreoler?

Det handler om at vælge en reolløsning, der gør det nemt for dig og dine medarbejdere at navigere rundt og plukke varer. Du finder forskellige reolsystemer hos Mas-Høvik.

Lav en overskuelig pakkestation

Hvis du sender varer ud af dit lager, så er det en fordel med en pakkestation, hvor du og dine medarbejdere har nemt ved at pakke varer. På en pakkestation er der brug for emballage, pakketape, printer m.m.

Når du laver en pakkestation, så er det vigtigt at gøre plads til alt det, der er brug for. Desuden er det vigtigt at gøre det så overskueligt som muligt.

Det er altid en god idé med et hæve/sænke-bord, der giver mulighed for både at sidde ned og stå op og arbejde.

Seneste indlæg

Find alt det du behøver til haven

Find alt det du behøver til haven

Hvis du elsker at tilbringe tid udendørs, har du brug for havemøbler af god kvalitet for at få mest muligt ud af dit område. Der findes et stort udvalg af bænke, borde, stole og meget mere, alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Uanset om du er på udkig efter...

Gode forberedelser inden du rejser

Gode forberedelser inden du rejser

Det kan være skønt at rejse. Noget at se frem til og få et par dage væk fra hverdagen. Der er også mange ting at få styr på, inden man rejser, og det kan være forvirrende at finde rundt i, hvis ikke man har et overblik. Her er en guide, der måske kan hjælpe jer til at...

Specialiser din nattesøvn

Specialiser din nattesøvn

Der er mange ting, som spiller ind, når du skal have etableret den gode nattesøvn. Det kan være en længere proces at finde ud af, hvordan præcist du sover bedst. Der er altid gode råd og hjælp og hente fra alle mulige steder, inklusiv denne tekst, men i sidste ende må...