Køb acana hvalpefoder online her – mypets.dk

Alt i Acana hvalpefoder er i allerhøjeste kvalitet. Acana’s filosofi omkring hunde- og hvalpefoder er nemlig, at hunden altid kommer i første række, hvilket også er grunden til at der bliver lagt meget kærlighed i foderet. Acana hvalpefoder kommer derfor ikke fra en masseproduktion, som ellers mange andre mærker af hundefoder gør. Acana hvalpefoder bliver nemlig udelukkende lavet i allerhøjeste kvalitet i deres egne prisvindende køkkener i Canada.

Hvornår kan min hvalp begynde på Acana hvalpefoder?

Små hundehvalpe kan med fordel starte med at spise Acana hvalpefoder, fra de begynder at spise fast føde. I starten kan Acana hvalpefoder opblødes med vand, men bør dog blive spist tørt ligeså snart hvalpen er klar til at forlade dens opdrætter. Hvalpefoderet er lavet af rede lagte æg, frilandskylling og vildtfanget flynder, og findes til alle størrelser af små hvalpe.

  • Acana Puppy Small Breed er for de mindste racer, der ikke kommer til at veje mere end 9 kg som voksne. Foderpillerne er væsentligt mindre end i de andre varianter af hvalpefoder og er tilpasset små hundes behov for proteiner og fedt, da de er hurtigt udviklet.
  • Acana Puppy and Junior er til de små hvalpe, som kommer til at veje mellem 9 og 25 kg når de bliver fuldvoksne. Foderpillerne er i samme størrelse som i de andre varianter.
  • Acana Puppy Large Breed er specielt udviklet til hvalpe, der som voksne kommer til at opnå en vægt på- og omkring de 25 kg. Her er foderpillerne samme størrelse som de andre varianter også. Hvalpe af store racer er afhængige af en kost der har rigeligt med protein, eftersom deres muskler skal udvikles på en sund måde. Derudover er de også afhængige af foder som indeholder en lav mængde kulhydrat og kalorier, for at holde deres kropsvægt nede, så chancen for belastninger på led og knogler i vækst bliver reduceret.

God service og hurtig levering

Når du køber acana hvalpefoder online inde på mypets.dk, er du altid i gode hænder. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål omkring vores produkter. Vi har massere af gode erfaringer med Acana og vi garanterer, at vi næsten altid kan finde en variant, der passer til netop din hunds behov. Du er mere end velkommen til at ringe på 32 14 21 69 eller skrive en mail til os på info@MyPets.dk, hvis du har spørgsmål. Vi besvarer normalt forespørgsler fra kunder via e-mails i dagtimerne indenfor ca. 1 time. Vores varer afsendes så vidt muligt samme dag, hvis det er en lagervare du har bestilt på vores webshop. Leveringstiden er svinger mellem 1-2 hverdage, alt afhængigt af om varen skal leveres med fragtmand eller GLS, og om pakken skal sendes til en privatadresse eller erhvervsadresse. Hvad venter du på? Køb acana hvalpefoder online her – mypets.dk