Køb terninger her

Hos Spilforsyningen kan du købe terninger i alle regnbuens farver. Vi har terninger i alle størrelser, og vi har terninger i eksklusive materialer. Nederst på siden kan du læse mere om indholdet af denne kategori. Vi har terninger i alle størrelser, fra de små terninger til de store terninger. Vi har terninger i mange forskellige materialer, som fx træ, plastik eller metal. Vi har terninger med forskellige mønstre og terninger i alle regnbuens farver. Du kan finde terninger i mange forskellige shops, men hos Spilforsyningen har vi det største udvalg. Vi har terninger fra de klassiske terninger til sæt af rollespilsterninger. Vi har terninger til alle lejligheder. Nederst på siden kan du læse mere om indholdet af denne kategori og finde links til nogle af vores terninger.

 

Terninger til alle formål

Når du skal spille et rollespil, er det vigtigt at have terningerne ved hånden. De fleste spil leverer selv terningerne, men nogle spil kræver, at du selv skaffer dem. I Dungeons & Dragons og Pathfinder er den 20-sidede terning (D20) helt central. Når man skal bestå forskellige tests eller kæmpe mod fjender, afgøres ens succes på forhånd ved at tage et terningskast. Det er dog langt fra alle terninger, der er så komplicerede. I et flipperspil bruger man typisk terninger med numre fra 1-6, mens man i et brætspil ofte benytter terninger med bogstaver på. Alt afhængigt af hvilket spil du spiller, kan terningerne have forskellige forme og størrelser. Men de har alle det til fælles, at de bidrager til at give spillet en vis usikkerhed – ikke mindst når det gælder liv eller død!

 

Man kan aldrig have for mange terninger

Du kan aldrig have for mange terninger! Hvor tit har du ikke lige stået og manglet en terning eller to, til når der skal hygges med en omgang Meyer eller tænkeboks? Eller måske er du spiludvikler og har brug for ekstra terninger til dit spil? Vi har endda blanke terninger, som du selv kan skrive på. Så uanset om du er på udkig efter terninger til at hygge dig med, terninger til et spil, eller blanke terninger til at skrive på, så kan du finde det hos os. Vi har altid nok terninger på lager, så du kan føle dig helt sikker på, at du altid kan have det sjovt!