Landbrugsbyggeri til alle formål

Der hører mange bygninger til et moderne landbrug. Byboere tror måske, at det bare drejer sig om lade, stald og stuehus, men sådan er virkeligheden ikke. Stuehuset er ikke specielt anderledes end villaer. Korn og andre afgrøder oplagres i haller og siloer. Der er et stort maskinhus, som vokser sig større, efterhånden som der kommer flere og flere typer maskiner, der anses for nyttige eller direkte uundværlige.

Og staldene – de er snart flere kapitler for sig. Kostalde, svinestalde, farestalde, specialstalde. Hvor der er svinestalde, er der også brug for gylletanke.

Med alle disse bygningstyper, der bliver mere og mere specialiserede, er der også brug for byggefirmaer med ekspertise inden for landbrugsbyggeri.

Hansen & Larsen – landbrugsbyggeri siden 1968

Entreprenørfirmaet Hansen & Larsen har 50 års erfaring med byggeri af næsten enhver art til erhverv, landbrug og private. Firmaet har adresse ved Skjern, og de har dermed et indgående kendskab til lokalområdet.

Hansen & Larsens erfarne folk er omhyggelige og byggeteknisk kyndige. De kender den moderne landmands behov, ønsker og problemer, og de har forstand på de mange tiltag og løsninger, der kommer på tale.

Arbejder i hele landet

Har du brug for ny kostald, svinestald og andet landbrugsbyggeri, er det nærliggende at tage fat i Hansen & Larsen, også selvom du ikke bor i Vestjylland – for firmaet arbejder i hele landet.

Når du vælger Hansen & Larsen til at varetage dit landbrugsbyggeri, bliver dit projekt fra start til slut udført i løbende dialog med dig, og dine ideer bliver naturligvis inddraget. Du kan forvente god kommunikation, grundigt forarbejde, kvalitetshåndværk samt grundig og omhyggelig dokumentation, når opgaven er fuldført.

Moderne staldkoncepter med øje for dyrevelfærden

Staldbyggeri er et område inden for landbrugsbyggeri, som Hansen & Larsen har særlig stor erfaring med. Gennem årene har firmaet opført svinestalde og farestalde, kostalde, herunder løsdriftsstalde og velfærdsstalde, overalt i Danmark.

Løsdriftsstalde og i særdeleshed velfærdsstalde er resultat af det øgede fokus på dyrevelfærd; og da de traditionelle bindestalde er ved at blive udfaset, vil der blive rift om ekspertisen, når det gælder konstruktion af de moderne og mere dyrevenlige løsdrifts- og velfærdsstalde, som ikke mindst økologiske kvægbrug har benyttet i årevis.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte Hansen & Larsen pr. telefon eller mail, hvis du har planer om at bygge nyt til dit landbrug og ønsker at indhente et uforpligtende tilbud – eller hvis du bare har spørgsmål omkring dit landbrugsbyggeri.