Lav dine egne hudplejeprodukter med lavendelolie og mandelolie fra Hedenhus

Hedenhus kan gøre din hverdag både nemmere, grønnere og sjovere! Deres store udvalg af bæredygtige alternativer til hverdagsprodukter er til dig, der ønsker større kontrol over, hvilke produkter din krop udsættes for. Du finder derfor for eksempel et stort udvalg af olier, som er perfekte til brug i forbindelse med lav-selv-kosmetik.

Lavendelolie anvendes i en række gavnlige produkter

Udvalget af økologiske æteriske olier hos Hedenhus dækker bredt, sådan at du kan finde olier til mange formål. Lavendelolie er for eksempel en olie, hvis egenskaber kan virke lindrende på flere forskellige problemstillinger. Lavendelolie kan nemlig virke både smertestillende, lindrende mod kramper, antidepressivt, betændelsesdæmpende, antiviralt, undertrykkende mod muskelspasmer, lindrende mod forstoppelse i næsen og meget mere. Listen af fordele ved lavendelolie er derfor lang, og den stopper skam heller ikke her. Lavendelolie er nemlig også yderst populær i forbindelse med produktion af deodorant eller parfume, da den dufter utroligt godt. Dens helende egenskaber gør den ligeledes populær i forbindelse med hudpleje, da den kan fremme heling af forbrændinger eller på anden vis irriteret hud. Brug derfor gerne lavendelolie, hvis du ønsker at eksperimentere med fremstilling af egne hudpleje produkter. Den lavendelolie, du finder hos Hedenhus, er en økologisk ægte æterisk lavendelolie, der er udvundet ved damp-destillation.

Kombiner lavendelolie og mandelolie for det bedste resultat

Sammensæt for eksempel en æterisk olie som lavendelolie med en flydende olie som mandelolie. Mandelolie er perfekt til brug i hudpleje, da den er kendt for sin evne til at både blødgøre og genskabe irriteret hud. Mandelolie er nemlig rig på proteiner og D-vitamin, hvilket gør den yderst næringsgivende og derfor perfekt til naturlig hudpleje. Som bæreolie er mandelolie derfor den perfekte ingrediens i enhver opskrift. Den kan for eksempel bruges til at fortynde æteriske olier, før de påføres på huden i forbindelse med massage eller aromaterapi. Mandelolie er ligeledes en uundværlig del af opskrifter på både læbepomader, cremer eller sæber, og er derfor en yderst alsidig ingrediens. Mandelolie fra Hedenhus er både koldpresset, uraffineret og økologisk, hvilket giver dig et produkt, der sagtens kan indtages. Dens indhold af både D-, A-, og E-vitaminer gør den anvendelig til alle hud- og hårtyper, der har brug for en kærlig hånd. Desuden har mandelolie en naturlig UVB SPF-faktor på 5, når den er ublandet. Hos Hedenhus fås mandelolie og de mange andre flydende olier altid til yderst fantastiske priser samt i mængder, der spænder fra 30 ml til 5 liters dunke.

Læs mere om fordelene ved brug af både æteriske olier og økologiske flydende olier på www.hedenhus.dk.