Leica er en global leverandør indenfor 3D teknologi

Leica Geosystems, en førende global leverandør af 3D-teknologier, skaber komplette løsninger til at indfange, visualisere og behandle verden. Leica Geosystems har hovedkvarter i Schweiz og har datterselskaber og kontorer over hele verden. Leica Geosystems’ produkter sælges gennem højtuddannede forhandlere over hele verden. Leica Geosystems er en del af Hexagon (nordisk børs: HEXA B), en førende global leverandør af design-, måle- og visualiseringsteknologier, der gør det muligt for kunderne at designe, måle og positionere objekter samt behandle og præsentere data. Leica Geosystems har 200 års ekspertise inden for opmåling af verden.

Oplev den bedste teknologi op egen hånd gennem Leica

Leica Geosystems er også kendt for sine Leica-kameraer. Leica har en lang historie med udvikling af kameraer og relaterede produkter til tv-branchen, og nu bruges Leica-objektiver på filmsæt rundt om i verden. Leica er nu en del af Hexagon med hovedkvarter i Sverige. Leica Geosystems og Leica Camera har den samme historie, men Leica Camera er en separat virksomhed med egen ledelse. Leica Geosystems kan betragtes som Leica’s moderselskab. Leica Geosystems ejer ikke Leica Camera AG eller noget andet Hexagon-datterselskab. Leica Camera blev grundlagt for over 100 år siden i Tyskland. Leica Camera fortsætter med at udvikle Leica-objektiver til Leica Geosystems’ kamerasystem. Leicas kameraer er ikke kun kendt af professionelle fotografer, men også af mange andre mennesker, der bruger dem simpelthen på grund af deres evne til at tage fantastiske billeder. Leica-kameraer bruges af paparazzier, naturfotografer, sportsfotografer, fotojournalister og gadefotografer verden over for deres port.

Kvalitet fra Schweiz som din virksomhed vil få gavn af

Leica Geosystems er en aktionær af Leica Camera AG. Leica Microsystems, Leica Geosystems’ mikroskopdivision, har været en del af Leica siden 1999. Leica Geosystems fremstiller og sælger mikroskoper til videnskabelig forskning og industriel brug under mærket Leica Microsystems. Leica tilbyder måleinstrumenter, der gør det muligt at måle objekter i to- og tredimensionelle dimensioner nøjagtigt fra alle synsvinkler med millimeterpræcision. Leicas produkter sælges til slutbrugere gennem forhandlere verden over, som tilbyder salgs-, installations- og uddannelsesydelser samt brugt Leica-udstyr, som de køber tilbage fra kunderne efter udløbet af en leasingperiode. Leica Geosystems’ vigtigste måleinstrumenter omfatter totalstationer eller robot-totalstationer/automatiserede totalstationer.