Møbler og indretning til professionelle

At vælge interiør til sin restaurant eller café kan være svært, men ikke desto mindre altafgørende for kundernes helhedsoplevelse af din restaurant, samt formidlingen af det koncept spisestedet kører med. Det er muligt at få guides og hjælp til udvalg af møbler i, for eksempel, online butikker.

At smække bagdelen i det perfekte sæde er altafgørende!

Det vigtigste møbel på et spisested er uigenkaldeligt stolen. Det er stolen kunden skal sidde i, spise i og blive serviceret i, og den skal kunne være behagelig i (helst) lang tid ad gangen. Det er både godt for kunderne og for tallene på bundlinjen. En behagelig stol vil her kunne gøre den store forskel, om hvorvidt en kunde bliver længe, eller får sig en drink og tager videre til en blødere sofa på en anden bar. Stolen er også det mest repræsenterede møbel i en restaurant eller café, så helhedsudtrykket skabes i høj grad af stolens design. Her er det vigtigt at vælge en stol, som er lignende det pågældende koncept, restauranten har kørende. En høj, elegant barstol til den nye gastropub eller en behagelig fletstol til den mexicanske diner. Mulighederne er mange, for at tilpasse komfort og design i valget af stole.

En alt-i-en løsning til de store indkøb

Når man så har besluttet sig for konceptet, man vil køre på ens spisested, så findes der firmaer, som både designer, producerer og leverer møbler, så hele processen foregår hos ét firma, og man dermed er en del af det hele vejen. Her har man en unik mulighed for at være med til at designe sine egne møbler. Her sidder der arkitekter og designere klar til at hjælpe dig med at opfylde dit interiør-ønske. Hertil er det også muligt at få opsat interiør og få hjælp til den sure oprydning bagefter. Kun fantasien sætter grænser, når hjertebarnet, din restaurant, skal indrettes.