Myimport forhandler praktiske smart-enheder som ConBee 2 og Broadlink remote control

Gør dit hjem smart med hjælp fra Myimport! Myimport forhandler nemlig en bred vifte af produkter, der kan gøre din hverdag en hel del nemmere ved at løse forskellige problemer, du måske ikke engang vidste, at du havde brug for hjælp til. Du kan se hele udvalget af smart-enheder til hjemmet og få ekspertrådgivning med i handlen, så snart du klikker dig ind på www.myimport.dk.

Opgrader dit Zigbee-system med en ConBee 2

ConBee 2 er en uundværlig enhed for dig, der ønsker at gøre dit hjem smart. Ved at forbinde en ConBee 2 til din computer introducerer du nemlig en enhed, der kan overtage styring af mange forskellige Zigbee-enheder fra flere forskellige producenter. Pærer, kontakter og sensors fra Philips Hue, IKEA TRÅDFRI, Xiaomi Aqara og mange flere kan alle styres med en ConBee 2. Dette virker helt uden om internettet, da forbindelsen i stedet bliver i det lokale netværk, og en ConBee 2 er derfor den oplagte måde, hvorpå du kan bruge din computer som en universel Zigbee-gateway. Denne enhed er nemlig integreret i de mest populære Smart Home-systemer og kan derfor bruges til næsten alle former for automatiserede funktioner. ConBee 2 når desuden fantastiske rækkevidder ved hjælp af dens smarte forstærker. Denne betyder, at en ConBee 2 kan nå hele 2-3 rum, og i de fleste tilfælde også nå flere etager.

Broadlink remote controls med både IR og RF

Et lignende produkt finder du i en Broadlink remote control. En Broadlink remote control omdanner nemlig din smartphone til en universel fjernbetjening ved at give dig kontrol over de mange forskellige typer af automatiserede enheder, du har i dit hjem. En universel fjernbetjening som en Broadlink remote control er yderligere certificeret til at virke sammen med både Alexa og Google Assistant, skulle du være tilhænger af en af disse stemmeaktiverede assistenter. Find for eksempel en Broadlink remote control, der bruger IR – altså infrarød energi – til at kommunikere kommandoer og således kontrollere de tilknyttede enheder. Hvis du vælger at investere i en Broadlink remote control kan du desuden vælge mellem både IR- og RF-modtagere. Vælger du en type med RF – radio frequency – får du dog en smule flere fleksibilitet, da denne type af forbindelse nemt går gennem vægge og ikke behøver at være i sigte for at kunne kommunikere med en given enhed. Dermed kan du nemt styre alt fra elektroniske gardinstænger til projektorer og forskellige lysenheder.

Læs mere om de mange måder, hvorpå du kan transformere dit hjem, på www.myimport.dk. Her er der altid masser af ekspertrådgivning at hente, og de tilbyder også levering inden for bare 1-3 hverdage.