Når der kan gå lang tid mellem brugen af dine værktøjer

Der er ikke noget, der er så skønt som at have en garage, et skur eller et hobbyrum, der bugner af praktiske redskaber og lækre værktøjer. Her er der nemlig ikke blot tale om hjælpemidler, der kan gøre alverdens former for arbejde både lettere og hurtigere, det er også redskaber, der gør det sjovere at komme gennem dagligdagens arbejdsopgaver. Det kan for eksempel være i forbindelse med havearbejdet.

Med så mange redskaber kan det dog være svært at få dem alle brugt på jævnlig basis – ofte har disse også en meget specifik funktion, hvorfor de også kun bruges sporadisk.

Derfor bør du altid have WD-40

Det kan betyde, at du pludselig en dag skal bruge et stykke værktøj, der har lagt på hylden længe. Og det kan skabe besvær. Det kan være, at redskabet ikke helt opfører sig, som du gerne vil. Det kan virke en smule trægt og måske i det hele taget have svært ved at komme i gang.

Heldigvis er det noget, der findes råd for – og det er ganske let. Det kræver blot det rette vedligehold med WD-40. Den smørelse, der hurtigt kan få dine værktøjer til at køre som en drøm, og som var der tale om et helt nyt redskab.

Den ultimative multispray

Hold dine værktøjer i topform med WD-40 fra Savdoktoren og oplev, hvordan du altid kan komme gennem dit arbejde på den mest hensigtsmæssige måde. WD-40 er måske verdens mest kendte multispray. Den består af en særligt, gennemtrængende olie, hvorfor den kan fungere som smøringsmiddel såvel som både kontaktspray, rensemiddel, rustbeskytter og rustløsner. WD-40 er desuden fugtafvisende, og derfor er den velegnet til nærmest alle typer af redskaber og værktøjer.

Det er derfor en spray, som du til alle tider bør have stående i dit værksted, dit skur eller din garage.