Nissan Qashqai – En populær SUV

22. oktober 2021

Er du, ligesom mange andre, på jagt efter en bil i den populære mellemklasse biler, så er en Nissan Qashqai brugt et rigtig godt bud. Nissan’s bud på en bil i SUV mellemklassen blev en stor succes i Danmark, da den blev introduceret i 2007. Bilens rumlighed var unik for en bil i den størrelse, hvilket gav den japanske fabrikant stor medvind på salgslisterne i Danmark.

Nissan Qashqai var nyskabende, da den blev lanceret, og havde derfor et solidt forspring til konkurrenterne på markedet. Der gik dog ikke længe inden biltypen blev efterlignet andre steder, hvilket har skabt en stor konkurrence. Nissan Qashqai har dog bevaret sit solide tage i de danske forbrugere, hvor der i øjeblikket drøner 37.000 eksemplarer rundt af den japanske bil på de danske landeveje.

Rekordsalg af brugte biler

Hvis du har planer om at anskaffe dig en Nissan Qashqai brugt, så kan det være en rigtig god idé at slå til nu. Aldrig før er der blevet handlet så mange brugtbiler i Danmark, som i det første halvår af 2021. Hele 227.000 biler skiftede hænder i årets første seks måneder, hvilket har lagt yderligere pres på brugtbilsmarkedet, hvor forhandlerne simpelthen er ved at løbe tør for biler at sælge. En Nissan Qashqai brugt er dog stadig til at få fat i. Det skyldes blandt andet, at Nissan er i gang med at producere en ny generation af Qashqai biler, som i løbet af 2021 er begyndt at rulle på de danske landeveje.

Qashqai

Det atypiske navn “Qashqai” stammer fra en persisk nomadestamme. De rejser i uvejsomme områder, hvilket er i tråd med det, som en Nissan Qashqai kan tilbyde forbrugerne, også selvom bilen ikke er en firehjulstrækker. En Nissan Qashqai brugt er selvfølgelig udstyret med en lang række fordele som klimaanlæg, bakkamera, el-ruder, Apple Carplay og 19″ alufælge. Bilen kan købes helt ned til 174.800 kr., som er en fantastisk pris for en SUV bil i mellemklassen.

Nissan Qashqai brugt er en af mest eftertragtede firmabiler på markedet, hvor den store fokus på komfort er et hit. Selve Nissan som mærke er i dag kædet sammen med Renault, Dacia, Lada og Mitsubishi. Koncernen blev i 2017 den bedst sælgende i verden med et samlet salg på mere end 10.000.000 køretøjer! I Danmark var det i første omgang Datsun modellerne, som i slutningen af 1960’erne begyndte at få fodfæste på markedet. Senere hen har Nissan Micra, Note og især Qashqai vist sig som langtidsholdbare hos de danske bilister.

Seneste indlæg

Find alt det du behøver til haven

Find alt det du behøver til haven

Hvis du elsker at tilbringe tid udendørs, har du brug for havemøbler af god kvalitet for at få mest muligt ud af dit område. Der findes et stort udvalg af bænke, borde, stole og meget mere, alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Uanset om du er på udkig efter...

Gode forberedelser inden du rejser

Gode forberedelser inden du rejser

Det kan være skønt at rejse. Noget at se frem til og få et par dage væk fra hverdagen. Der er også mange ting at få styr på, inden man rejser, og det kan være forvirrende at finde rundt i, hvis ikke man har et overblik. Her er en guide, der måske kan hjælpe jer til at...

Specialiser din nattesøvn

Specialiser din nattesøvn

Der er mange ting, som spiller ind, når du skal have etableret den gode nattesøvn. Det kan være en længere proces at finde ud af, hvordan præcist du sover bedst. Der er altid gode råd og hjælp og hente fra alle mulige steder, inklusiv denne tekst, men i sidste ende må...