Nissan Qashqai – En populær SUV

22. oktober 2021

Er du, ligesom mange andre, på jagt efter en bil i den populære mellemklasse biler, så er en Nissan Qashqai brugt et rigtig godt bud. Nissan’s bud på en bil i SUV mellemklassen blev en stor succes i Danmark, da den blev introduceret i 2007. Bilens rumlighed var unik for en bil i den størrelse, hvilket gav den japanske fabrikant stor medvind på salgslisterne i Danmark.

Nissan Qashqai var nyskabende, da den blev lanceret, og havde derfor et solidt forspring til konkurrenterne på markedet. Der gik dog ikke længe inden biltypen blev efterlignet andre steder, hvilket har skabt en stor konkurrence. Nissan Qashqai har dog bevaret sit solide tage i de danske forbrugere, hvor der i øjeblikket drøner 37.000 eksemplarer rundt af den japanske bil på de danske landeveje.

Rekordsalg af brugte biler

Hvis du har planer om at anskaffe dig en Nissan Qashqai brugt, så kan det være en rigtig god idé at slå til nu. Aldrig før er der blevet handlet så mange brugtbiler i Danmark, som i det første halvår af 2021. Hele 227.000 biler skiftede hænder i årets første seks måneder, hvilket har lagt yderligere pres på brugtbilsmarkedet, hvor forhandlerne simpelthen er ved at løbe tør for biler at sælge. En Nissan Qashqai brugt er dog stadig til at få fat i. Det skyldes blandt andet, at Nissan er i gang med at producere en ny generation af Qashqai biler, som i løbet af 2021 er begyndt at rulle på de danske landeveje.

Qashqai

Det atypiske navn “Qashqai” stammer fra en persisk nomadestamme. De rejser i uvejsomme områder, hvilket er i tråd med det, som en Nissan Qashqai kan tilbyde forbrugerne, også selvom bilen ikke er en firehjulstrækker. En Nissan Qashqai brugt er selvfølgelig udstyret med en lang række fordele som klimaanlæg, bakkamera, el-ruder, Apple Carplay og 19″ alufælge. Bilen kan købes helt ned til 174.800 kr., som er en fantastisk pris for en SUV bil i mellemklassen.

Nissan Qashqai brugt er en af mest eftertragtede firmabiler på markedet, hvor den store fokus på komfort er et hit. Selve Nissan som mærke er i dag kædet sammen med Renault, Dacia, Lada og Mitsubishi. Koncernen blev i 2017 den bedst sælgende i verden med et samlet salg på mere end 10.000.000 køretøjer! I Danmark var det i første omgang Datsun modellerne, som i slutningen af 1960’erne begyndte at få fodfæste på markedet. Senere hen har Nissan Micra, Note og især Qashqai vist sig som langtidsholdbare hos de danske bilister.

Seneste indlæg

Gå sommeren i møde med ben i topform

Gå sommeren i møde med ben i topform

Når sommersæsonen rammer om ikke så længe, så er det tid til at finde sommertøjet frem. Shorts, kjoler og sandaler står på programmet, når man skal ud at nyde de varmere temperaturer. Dette betyder også, at stængerne møder dagens lys efter lang tid gemt væk bag tykke...

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet, da de både har stil og er praktiske. Her hos BarLife har vi et bredt udvalg af krystalglas i forskellige stilarter, der passer til dine behov. Uanset om du er på udkig efter noget klassisk eller moderne,...

Vælg den rette firma frokostordning i Aarhus fra Frokost+

Vælg den rette firma frokostordning i Aarhus fra Frokost+

Er din virksomhed fastsat i Aarhus eller omegn? Så er det helt sikkert værd at overveje en firma frokostordning fra Frokost+. Frokosten er en vigtig del af vores dag, og lægger du mærke til at kollegaerne skipper maden, er det uden tvivl en god ide at vælge en...