Øg dit netværks rækkevidde og tilgængelighed med en Wi-Fi repeater fra www.av-cables.dk

Av-Cables.dk er en webshop med stød i! Den er nemlig til dig, der mangler elektronisk tilbehør af enhver art. Besøg derfor www.av-cables.dk, hvis du vil opleve et af landets største udvalg til markedets ultimativt bedste priser. Find for eksempel specifikke produkter som en Wi-Fi repeater, hvis du har problemer med forbindelsen.

Styrk dit trådløse netværk med en Wi-Fi repeater

En Wi-Fi repeater er en enhed, der forstærker Wi-Fi signalet fra din trådløse router, sådan at dit netværks rækkevidde forlænges. Dette er for eksempel fordelagtigt i hjem med mange etager, i kontorer med store gulvarealer og generelt til store bygninger. Hos Av-Cables.dk kan du få fat på en Wi-Fi repeater fra flere forskellige producenter. De mange producenter, som Av-Cables.dk har allieret sig med, leverer alle produkter af høj kvalitet. Derfor behøver du ikke lede efter anbefalinger andetsteds, men kan i stedet frit vælge den Wi-Fi repeater i udvalget, der passer dine behov. Der forhandles for eksempel repeatere fra mærker som TP-Link og D-Link, som begge er kendt for at levere yderst vellavede produkter. De mange forskellige modeller fra enten TP-Link, D-Link eller Strong Dual fås desuden med alt mellem 300 Mbps og 2533 Mbps.

En Wi-Fi repeater er nem at forbinde og benytte

Det er derfor ikke svært at udvide rækkevidden på dit trådløse netværk. En Wi-Fi repeater er nemlig enormt nem at installere, og den kræver blot et almindeligt 230 volts strømudtag, hvor apparatet skal kunne sidde. Efterfølgende etableres forbindelsen ved hjælp af den indbyggede interface, og kort efter er netværkets rækkevidde blevet en hel del større! Døjer du derfor med tykke betonmure eller gamle ydermure, som blokerer for dit internetsignal? Eller bor du blot i et gammelt hus, en stor ejendom eller har kontor et sted, der er placeret langt fra routeren? Så er en Wi-Fi repeater fra Av-Cables.dk den perfekte løsning. Det store udvalg er nemlig samlet med henblik på, at du skal kunne undgå uholdbare forbindelser, der er forstyrrende for dig og dit arbejdsflow. Ved første installation kan det måske vise sig nødvendigt at slukke både router og Wi-Fi repeater i et kort øjeblik, da forbindelsen nogle gange kræver en slukning for at kunne blive registreret. Dette er dog det eneste, du behøver at gøre for at kunne få etableret dig en helt ny og forbedret Wi-Fi forbindelse.

Køb din Wi-Fi repeater på www.av-cables.dk, og forvent varen leveret hurtigt, billigt og uden problemer. Der får du nemlig en række kundefordele som dag til dag-levering og fragt for kun 29 kr. med i købet.