Onyx BOOX Note Air 2 er en e-bogslæser til den kræsne

Flere og flere har givet tabletten skulderen, når det kommer til e-bøger. Hos eBookReader.dk finder du et bredt sortiment af e-bogslæsere. Du kender sikkert Amazon Kindle, men der er også flere andre mærker, som fortjener en overvejelse inden købet. Et af disse er Onyx, der udmærker sig fra Kindle ved at tilbyde Android-understøttede e-bogslæsere. Det betyder, at du har større frihed over din reader og f.eks. kan importere lydbøger og e-bøger, som du har liggende på en harddisk (evt. et tidligere køb). Vil du vide mere om fordelene ved Onyx e-bogslæsere heriblandt nogle af de bedste modeller som Onyx BOOX Note Air og Poke 3? Så læs med her.

Onyx BOOX Note Air hos eBookReader.dk

Hos eBookReader.dk kan du frit vælge imellem mange modeller fra Onyx heriblandt Onyx BOOX Note Air, Nova 3, Poke 3 og Leaf – hver især readers med forskellige karakteristika både mht. størrelse, farve og andre væsentlige faktorer. Hos eBookReader.dk finder du Onyx e-bogslæsere til den kompromisløse læser. Modeller som Onyx BOOX Note Air og Leaf er dog ikke kun perfekte til e-bøger, men også fantastiske til lydbøger f.eks. akkompagneret med et par lækre høretelefoner fra Bose eller Beats by Dr. Dre, som du også finder online hos webshoppen. Hvis du vil have det hele med ét klik, så overvej et af deres attraktive Onyx pakketilbud, hvor besparelserne er heftige.

Onyx BOOX Note Air er på alle måder en fænomenal allround e-bogslæser til de kræsne sjæle, der ønsker det bedste til de bedste bøger. Onyx BOOX Note Air 2 kommer med en flot skærm på 10,3” og er en af de tyndeste e-bogslæsere på markedet! Dens lave vægt og formfaktor betyder, at den aldrig er en byrde at tage med sig, uanset om det er med bus til forældrene eller med tog til skole. Pga. styresystemet Android er det muligt at benytte Onyx BOOX Note Air til alle de populære apps heriblandt Mofibo, Storytel og eReolen. Hvis du vil have en reader, der kan det hele, skal du vælge BOOX Note Air 2 fra Onyx. Den er som skabt til komfortabel læsning med en moderne E-ink skærm, man aldrig bliver træt af at se på. En anden fordel ved Note Air 2 er de avancerede lysindstillinger. Brug dem ikke blot til at skrue op og ned for lyset, men også til at justere lystemperaturen. Sent om aftenen plejer vi typisk at foretrække en varmere nuance, imens vi midt på dagen har det bedre med en koldere og lidt blålig nuance.