Oplev Europa og de mange feriemuligheder

Overvejer du at holde ferie i Europa? Europa byder på en skatkiste af spændende destinationer og ferieoplevelser. Uanset om du er til sol, kultur eller natur vil du finde en europæisk destination, der falder i din feriesmag. Læs om forskellige ferietyper og destinationer, såsom Rom og riga by.

Rejser med sol og strande

Europas kyster byder på fantastiske sol- og stranddestinationer, og de græske øer som Santorini eller Kreta er oplagt, hvis du ønsker en ferie, hvor du kan nyde solens stråler og krystalklart vand. De spanske kystbyer som Ibiza, Mallorca og Costa del Sol er også populære valg, hvis du holder af hvide sandstrande. Hvis du ønsker noget anderledes, kan du besøge den maltesiske ø Gozo, hvor du kan finde afsides bugter og gode muligheder for snorkling.

Kulturelle rejser

For kulturinteresserede er Europa et sandt paradis, hvilket særligt gælder byer som Paris, Rom, Barcelona, Riga eller Wien. Netop riga by og de øvrige nævnte byer består af charmende gamle bydele. Du har mulighed for at opleve flotte seværdigheder, museer og teatre og blive taget en tur gennem historien, mens du beundrer arkitekturen og værkerne. En ferie i riga kan muligvis være noget for dig, hvis du holder af storbysferie og muligheden for at opleve kultur og historie.

Historiske byer og arkitektur

Europa er hjemsted for nogle af verdens mest imponerende historiske byer, og det siges, at Prag, Budapest, Krakow eller Athen er et besøg værd, hvis du ønsker at kunne beundre gamle borge, katedraler og arkitektoniske bygninger.

Natur og eventyr

Europas varierede landskaber tilbyder enestående muligheder for naturelskere og eventyrlystne sjæle, såsom vandreture i Østrigs alper eller schweiziske nationalparker er en oplagt mulighed. Eller du kan opleve de dramatiske fjorde i Norge eller de vulkanske landskaber på Island. Udenfor riga by kan du udforske de lettiske skove og nationalparker, hvor du kan vandre, cykle eller se på fugle.