Overvej dit valg af Canon blækpatroner; der kan være mange penge at spare

Indikerer din Canon printer, at tiden er inde til at udskifte én eller flere printerpatroner?

Også til trods for, at du er af den overbevisning, at du for nyligt har isat nye, originale og dyrt indkøbte Canon blækpatroner?

Så gør dig selv (og ikke mindst din pengepung) en tjeneste og overvej dit valg af blækpatroner, inden du hovedløst suser ned i nærmeste hyper-marked eller elektronik butik efter en portion nye, originale Canon blæk- og farvepatroner.

Canon blækpatroner – Originale og kompatible

Man kan anvende to forskellige slags printerpatroner til sin Canon printer; originale Canon blækpatroner og kompatible blækpatroner.

Ovenstående gælder i øvrigt også printere af andet mærke end Canon.

Hos Pixojet, som er én af Danmarks førende online forhandlere af forbrugsstoffer til printere, har du til eksempel mulighed for at afgive en ordre på kompatible såvel som originale Canon blækpatroner.

Mange forbrugere har desværre kun kendskab til de originale Canon blækpatroner, hvorfor de aldrig har benyttet eller draget fordele af de kompatible printerpatroner; omvendt så er der også rigtig mange forbrugere, som har fået øjnene op for kompatible blækpatroner til Canon og drager store økonomiske fordele heraf.

Hører du selv til den førstnævnte gruppe af forbrugere, så læs med i afsnittet herunder, hvor vi kort beskriver forskellene på originale Canon blækpatroner og kompatible printerpatroner
– kendskabet til de sidstnævnte blækpatroner til Canon kan være til stor gavn for din bankkonto.

Forskellene på originale og kompatible Canon blækpatroner

Producenten

Originale Canon blækpatroner produceres af printervirksomheden Canon; kompatible blækpatroner til Canon produceres derimod af tredjepartsproducenter uafhængige af Canon.

Priserne

En udtalt forskel på originale Canon blækpatroner og kompatible blækpatroner er priserne.

Originale Canon blækpatroner er væsentligt dyrere end kompatible printerpatroner, og det er der en helt særlig årsag til.

Originale Canon blækpatroner er dyre, eftersom disse genererer langt størstedelen af profitten hos printervirksomheden.

De mange Canon printere på markedet, som Canon også producerer, er forbundet med store udgifter til research og udvikling; printersalget kan dog ikke dække udgifterne, da printerne som oftest udbydes til lavest mulige priser i forsøg på at vinde markedsandele på det konkurrenceprægede printermarked.

Hvad der hovedsageligt dækker de store udgifter, er printerpatronerne, som du som forbruger desværre må betale overpriser for.

Årsagen, til at du kan få fingrene i kompatible blækpatroner til Canon til langt billigere priser, er, at tredjepartsproducenterne, som fremstiller de kompatible blækpatroner, ikke fremstiller printere, og de har heller ikke konkurrencesituationen på printermarkedet at skulle forholde sig til.

Printervirksomhedernes føromtalte udgifter, forbundet med research og udvikling af nye printere, har tredjepartsproducenterne derfor ikke at skulle dække. Af selvsamme årsag kan tredjepartsproducenterne tilbyde forhandlere som Pixojet lave indkøbspriser, og Pixojet kan derfor også tilbyde slutforbrugerne blækpatroner til Canon til langt under markedspriserne for tilsvarende, originale Canon blækpatroner.

Udskriftskvaliteten

Udskriftskvaliteten, opnået med originale Canon blækpatroner kontra kompatible printerpatroner til Canon, er meget lig hinanden – hvis sidstnævnte patroner vel at mærke er fremstillet hos nøje udvalgte tredjepartsproducenter.

For mange år tilbage var der stor kvalitetsforskel på de print, som de to typer af blæk kunne levere, men denne forskel er i dag minimal.

Blækmængden i patronhylstrene & combo packs

En ting, som fra et forbrugerperspektiv, er et kæmpe plus ved de kompatible blækpatroner til Canon, er, at patronhylstrene er fyldt med væsentlig mere blæk end originale Canon blækpatroner.

Men kompatible printerpatroner til Canon kan du altså udskrive flere sider til en billigere pris.

Hos Pixojet kan du tilmed bestille store combo packs bestående af op til 20 stk. kompatible Canon blækpatroner, hvor prisen per patron er endnu lavere end ved køb af patronerne enkeltvis
– sådanne combo packs er ikke tilgængelige hvis produceret af Canon.