Pift klædeskabet op med en splinterny forårsgarderobe

Foråret nærmer sig, hvilket betyder, at det er tid til at lægge de tunge uldsweatre på hylden, og i stedet finde lettere cardigans og t-shirts frem. Udover at tøjstykkerne ændres, er det også andre farver, som kroppen pludselig hungrer efter. Det er slut med mørke tider, hvoraf sort og grå hører fortiden til, og det er på tide med livlige pastelfarver og lyse nuancer. Har du ikke helt overblik over præcis hvad foråret kræver af tøj, så er der hjælp at hente her.

Skal shoppingen foregå i butikker eller online?

Når den store forårsshopping skal laves, kan du vælge at tage den lange tur ned gennem gågaden og besøge forskellige butikker, eller foretage alt din shopping online. Tøjmarkedet er så stort, at det af og til leder til mere forvirring end gavn, hvoraf du kan søge mærker du allerede kender som f.eks. Only. Disse plejer at have et bredt udvalg af forskellige forårsstyles, som følger dette års mode.

Det svingende danske vejr

Da vi er i overgangsfasen fra vinter til forår, og det danske vejr ikke altid følger reglerne for forår, er det ikke helt slut med sweatre endnu. Invester derfor i en let sweater, som du altid kan svinge over skulderen eller pakke i tasken, så du kan tage den frem efter behov. Vælg din sweater i en smart farve, og style den med en neutral skjorte.

Alt du behøver

Selvom vejret ikke altid er til at stole på, må man forblive optimistisk. Det kan derfor ikke skade, at tilføje en kjole eller to til garderoben. Vælg her en knælang kjole med hele eller trekvartærmer, så du stadig holder dig varm. Du kan også bruge din sweater over kjolen, hvis det bliver koldt. Derudover bør du sørge for at have ankellange jeans, langærmede t-shirts og sneakers, som passer til ethvert look. Dette gør dig klar til foråret.