Pladsmangel – hvad skal jeg gøre?

Nogle ting kan pludselig slippe op. Ikke mindst plads. Det ses i privatlivet, erhvervslivet og den offentlige sektor. Kontorer og butikker kan få vokseværk. Elevtallet i skoler kan stige, så der pludselig må skaffes ekstra lokaler. Ved bygge- og anlægsarbejde er der brug for mandskabsbeboelse og -ophold.

Problemet er almindeligt. Hvordan kan det løses? Det kan FOCUS Moduler blandt andet hjælpe dig på vej med.

Løsningsmuligheder – drastiske og mindre drastiske

De åbenlyse muligheder er at flytte, at bygge nyt, eller – mindre drastisk – bygge til. Men hvis disse udveje er for voldsomme, kan du også overveje pavillon moduler fra FOCUS Moduler A/S.

Daginstitutioner, børnehaver og vuggestuer kan med fordel huses i pavilloner, når pladsen bliver for trang. Det samme kan laboratorier, sygehusfaciliteter – og meget, meget mere.

Og et pavillon modul fra FOCUS Moduler A/S er et godt udgangspunkt for en nem og fleksibel løsning på problemet i talrige sammenhænge.

Pavillon moduler til mange formål

Skoler og uddannelsesinstitutioner kan med fordel gøre brug af pavillon moduler, når et behov for mere plads eller nye faciliteter melder sig. Det samme gælder institutioner som vuggestuer og børnehaver mm.

Skolemoduler fra FOCUS Moduler er komfortable og har godt indeklima, og det ydre kan tilpasses, så der matcher eksisterende bygninger.

Kontorfaciliteter af enhver art kan opføres som pavilloner, og denne løsning har den fordel, at den til forskel fra traditionelt, permanent byggeri kan flyttes, hvis der skulle være brug for det, og den kan om nødvendigt udvides med flere etager.

En pavillon er også en glimrende mulighed, når det gælder sommer- og fritidshuse. Du kan supplere dit eksisterende sommerhus med et anneks i form af pavillon moduler. Og hvis du står med en sommerhusgrund, hvor huset endnu ikke er opført, bør du kraftigt overveje pavillon moduler. En sådan totalløsning er omkostningseffektiv, og det minimale behov for ydre vedligeholdelse er et yderligere plus.

Salg eller leje? Nyt eller brugt? Særlige behov?

FOCUS Moduler A/S sælger og udlejer pavilloner og moduler, både nye og brugte, Med 30 års erfaring med området ydes gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud.

Fabrikken i Randers producerer standardpavilloner til mange formål, men kan også løse specialopgaver.

Ved særlige ønsker eller behov tilbydes specialfremstillede løsninger, og alle opgaver kan om ønsket udføres i totalenterprise. Pavilloner fra FOCUS Moduler overholder kravene i BR18 og BR20.