Pryd garderoben med Mulberry accessories

I modeverdenen er det langt de fleste, der har kendskab til engelske Mulberry. Med deres luksus lædervarer har de fokus på ikonisk stilrent britisk håndværk, og at produkterne skal kunne bruges i lang tid. Alle deres produkter har en ting tilfælles: kvalitet. Kvaliteten er, hvad Mulberry stræber efter med deres klassiske tasker, men også med deres accessories. Læs med videre og bliv introduceret til Mulberry accessories som armbånd og mobilcovers.

Stilrent mobilcover

Er du træt af hele tiden at skulle udskifte dit mobilcovers, fordi det er gået i stykker, kort tid efter du har købt det? Med et Mulberry mobilcover kan du give din iPhone et stilrent udseende i et lækkert design. Mulberry har her haft fokus på de mindste detaljer og givet deres mobilcover en lækker følelse ved at betrække det med 100% læder og i en smuk lysebrun farve. Den slags Mulberry accessories kan altså pifte det hele lidt op.

Smykker med det velkendte logo

Det ikoniske Mulberry logo symboliserer en kærlighed for naturen, familiens vigtighed samt væksten af et traditionsrigt britisk brand. Det siges at brandets grundlægger fik inspiration til Mulberry gennem naturen fra sin barndom. Udover at det flotte logo er trykt på de fleste af deres tasker samt accessories, kan det også købes på Mulberry armbånd, øreringe og halskæder, hvor det er i fokus. Det enkle Mulberry armbånd er stilrent og med dens dobbelttydighed kan den også symbolisere livets træ, der vil være en smuk gave at give den unge student eller konfirmand.

Klæd dig på til vinteren med Mulberry accessories

Med deres ikoniske fokus på luksus lædervarer, har de designet nogle smukke og klassiske dame handsker. Syet i det blødeste nappa læder og med lækkert cashmere uld som fór, holder handskerne på varmen i den danske vinter. De fleste Mulberry accessories har et klassisk udtryk, hvor handskerne er udstyret med det ikoniske Postman’s lock som en fin lille detalje ved håndleddet. Mulberry’s beanie vil også være en fremragende tilføjelse til den kolde garderobe, da den er strikket i lækkert lammeuld.

Produkter til de flestes behov

Uanset hvilken accessory din garderobe mangler, er der klart noget at finde blandt Mulberry accessories. Inde på Viclara.dk kan du gå på opdagelse i det brede udvalg, som de fører inden for Mulberry accessories. Udvalget strækker sig fra det klassiske Mulberry armbånd til scrunchies i smukke farver og ender over ved Mulberry mobilcovers. Så der er uden tvivl noget at finde til enhver stil.