Rabinovich – Til dig der ønsker at skille sig ud fra mængden

Har du længe ledt efter nogle smykker, som er af et lækkert dansk design? Så er det helt sikkert smykker fra Rabinovich som du skal have fat i. Det er de smykker som du ligger og drømmer om, om natten og du kommer aldrig til at gå galt i byen med dem. Smykkerne er designet af de meget talentfulde smykkekunstnere Mario Rabinovich og Jette Poulsen. Det er 2 individer der har 25 års erfaring indenfor faget. Det kan også ses i deres smykker at de kender smykkeverdenen ud og ind. Der er et stort udvalg af smykker fra Rabinovich, hvilket også betyder, at du med sikkerhed finder nogle smykker, som passer perfekt til dig, din stil og dit behov. Disse smykker kommer til at være det sidste touch til dit outfit. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og find nogle smykker fra Rabinovich. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Skil dig ud fra mængden med Rabinovich

Rabinovich blev grundlagt tilbage i 1990 og de har lige siden da lavet kvalitetssmykker til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde. Deres efterhånden mange kollektioner får deres inspiration fra naturfænomener og så er de meget kendte for at arbejde og eksperimenter med overflader, ferskvandsperler og andre forskellige sten. Det betyder også, at smykkerne tit bryder med deres traditionelle stilretninger, som der er at finde i smykkeverdenen. Der er derfor nogle, der vil mene at Rabinoviches kollektioner er moderne fortolkninger af de klassiske smykkemotiver og er derfor perfekt til dig, som ønsker at skille sig ud fra mængden. Gå derfor ind i udvalget lige nu og køb nogle smykker fra Rabinovich.

Unikke smykker fra Rabinovich

Rabinovic har i mange år lavet smykker, som er tidsløse og elsker for deres betagende stil. De har nemlig et meget naturligt flair for at sammensætte designs, farver og ædelsten så resultatet ser helt unikt ud. Du kan vælge mellem alt fra øreringe til ørestikker til halskæder. Ligegyldigt, hvilket smykker som du vælger fra udvalget, så kan du være sikker på at du får kvalitet fra øverste hylde. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på nogle smykker fra Rabinovich.