Sådan finder du den perfekte tøj i strik til kølige sommeraftener

Dette indhold er sponsoreret

Selv med stegende hede sommerdage kan sommeraftenerne på terrassen alligevel godt være lidt kølige. Det er der imidlertid råd for. Med en lun trøje i strik som fast bestanddel i garderoben, er du hjulpet godt på vej, og kan holde ud at nyde nogle ekstra timer på terrassen på den ellers skønne sommeraften uden at fryse. Læs med her og få inspiration til tøjet, du kan have på til en kølig sommeraften.

Med tøj i strik fra Black Colour går du aldrig galt i byen en kølig sommeraften

En striktrøje er et af de mest alsidige stykker tøj, man kan have i sin garderobe. Den kan styles på utallige måder, og er særdeles velegnet til en kølig sommeraften, hvor temperaturen langsomt daler hen under aftenen. Strik kan styles med næsten alt – både nederdele, jeans, shorts og kjoler. Derudover kan den styles med enten høje eller lave sko – alt efter om man vil have det mere casual eller elegant. En striktrøje er derfor et stykke tøj, som man altid kan have med sig på farten, da den passer til stort set alle anledninger.

Ponchoer og capes – et elegant alternativ til den traditionelle jakke

Ponchoer og capes er et elegant alternativ til den traditionelle jakke, og det er især ponchoerne, der er kommet frem igen de seneste år. Ponchoerne kan bruges af både mænd og kvinder, og de fås i mange forskellige designs, farver og størrelser. Ponchoerne har typisk ikke ærmer, og nogle af dem er udstyret med en lille krave eller halsudskæring. Capes er typisk også uden ærmer, og har også ofte en høj krave eller halsudskæring. Capes kan bruges af både mænd og kvinder, men de fleste capes er designet til kvinder. Ponchoer og capes er begge meget elegante, og kan derfor nemt blive en central del af ens outfit.

Fleecetrøjer til kolde dage og nætter

På særligt kolde dage og nætter, kan det være en god idé, at have noget ekstra varmt tøj liggende. Her kan fleecetrøjer være et godt og effektivt stykke tøj at have i garderoben. Det gode ved fleecetrøjer er, at de både kan anvendes som overtøj, når det ikke blæser for meget. Og samtidig kan de også anvendes som et isolerende stykke tøj under en vindtæt jakke. På den måde er man sikker på at holde sig varm, selvom det bliver koldt udenfor. Herudover er trøjer af fleece bløde og meget behagelige at have på.