Sådan kan du få flere kunder i din online butik

17. september 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Er du en af de mange, der har valgt at starte en forretning op online? Så har du sikkert allerede opdaget, at der her er en meget stor konkurrence. Aldrig har det nemlig være så populært at åbne en online shop, som det er i dag, og det betyder, at der er rigtig mange om buddet, når det kommer til at få fat på de helt rigtige kunder – og det er lige meget, hvor nichepræget du føler dig.

Heldigvis er det noget, der kan arbejdes og gøres nogle målrettede indsatser for at få styr på.

De mange online marketing discipliner

Når du gerne vil have flere kunder online, så er der en lang række online marketing discipliner, som du bør kende til. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til SoMe, Google Ads, content, e-mails, linkbuilding, affiliate og ikke mindst SEO.

SEO eller søgemaskineoptimering er netop en disciplin, der kan være med til at øge din kundegruppe markant, og derfor er der her tale om et sted, hvor du bør lægge ressourcer, uanset hvad det for nogle varer eller ydelser, du udbyder.

Kast dig over SEO optimering

Med SEO optimering er det muligt for dig at gøre nogle indsatser for at få en bedre placering i Google søgeresultater. Vi ved alle, at når der bliver søgt i Google, så er det ofte kun de øverste valgmuligheder på den første side, der klikkes ind på, og de resterende mange sider glemmes. Derfor er det vigtigt, du ligger i toppen på den første side.

Og det er noget, du kan opnå ved blandt andet at gøre brug af de rette søgeord i alt dit content. Men der er også mange tekniske greb, der kan være med til at forbedre din placering. Så det er et spændende arbejde. 

Seneste indlæg

Få den bedst mulige marketing strategi med denne guide

Få den bedst mulige marketing strategi med denne guide

Som formand i virksomheden er der meget ansvar, der ligger på dine skuldre. Du er ansvarlig for, at alting kører rundt, og dette ansvar kan sommetider være vanskeligt. Hvis du ønsker at forbedre virksomhedens marketing strategi, kan det være vanskeligt at gennemskue,...

Vær både vinterbader og bevidst om bæredygtige køb

Vær både vinterbader og bevidst om bæredygtige køb

Mange virksomheder, der starter op i nutiden, henvender sig til den bevidste forbruger, som er interesseret i at handle bæredygtigt uanset produktet. Denne artikel vil give dig inspiration til at købe bæredygtigt vinterbaderudstyr. Friluftsbadning kan ikke lade sig...

Lækkert børnetøj fra By Lindgren

Lækkert børnetøj fra By Lindgren

Børnetøj fra By Lindgren er i allerhøjeste kvalitet og altid super stilrent. Som kunde kan du være sikker på at tøjet er pænt og komfortabelt for dine børn at have på. Virksomheden blev stiftet i sommeren 2015 af Anne og Katrine Lindgren. De to er et søsterpar fra...