Sådan kan du få flere kunder i din online butik

17. september 2021

Er du en af de mange, der har valgt at starte en forretning op online? Så har du sikkert allerede opdaget, at der her er en meget stor konkurrence. Aldrig har det nemlig være så populært at åbne en online shop, som det er i dag, og det betyder, at der er rigtig mange om buddet, når det kommer til at få fat på de helt rigtige kunder – og det er lige meget, hvor nichepræget du føler dig.

Heldigvis er det noget, der kan arbejdes og gøres nogle målrettede indsatser for at få styr på.

De mange online marketing discipliner

Når du gerne vil have flere kunder online, så er der en lang række online marketing discipliner, som du bør kende til. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til SoMe, Google Ads, content, e-mails, linkbuilding, affiliate og ikke mindst SEO.

SEO eller søgemaskineoptimering er netop en disciplin, der kan være med til at øge din kundegruppe markant, og derfor er der her tale om et sted, hvor du bør lægge ressourcer, uanset hvad det for nogle varer eller ydelser, du udbyder.

Kast dig over SEO optimering

Med SEO optimering er det muligt for dig at gøre nogle indsatser for at få en bedre placering i Google søgeresultater. Vi ved alle, at når der bliver søgt i Google, så er det ofte kun de øverste valgmuligheder på den første side, der klikkes ind på, og de resterende mange sider glemmes. Derfor er det vigtigt, du ligger i toppen på den første side.

Og det er noget, du kan opnå ved blandt andet at gøre brug af de rette søgeord i alt dit content. Men der er også mange tekniske greb, der kan være med til at forbedre din placering. Så det er et spændende arbejde. 

Seneste indlæg

Find alt det du behøver til haven

Find alt det du behøver til haven

Hvis du elsker at tilbringe tid udendørs, har du brug for havemøbler af god kvalitet for at få mest muligt ud af dit område. Der findes et stort udvalg af bænke, borde, stole og meget mere, alt sammen til meget konkurrencedygtige priser. Uanset om du er på udkig efter...

Gode forberedelser inden du rejser

Gode forberedelser inden du rejser

Det kan være skønt at rejse. Noget at se frem til og få et par dage væk fra hverdagen. Der er også mange ting at få styr på, inden man rejser, og det kan være forvirrende at finde rundt i, hvis ikke man har et overblik. Her er en guide, der måske kan hjælpe jer til at...

Specialiser din nattesøvn

Specialiser din nattesøvn

Der er mange ting, som spiller ind, når du skal have etableret den gode nattesøvn. Det kan være en længere proces at finde ud af, hvordan præcist du sover bedst. Der er altid gode råd og hjælp og hente fra alle mulige steder, inklusiv denne tekst, men i sidste ende må...