Sådan kan du få flere kunder i din online butik

17. september 2021

Er du en af de mange, der har valgt at starte en forretning op online? Så har du sikkert allerede opdaget, at der her er en meget stor konkurrence. Aldrig har det nemlig være så populært at åbne en online shop, som det er i dag, og det betyder, at der er rigtig mange om buddet, når det kommer til at få fat på de helt rigtige kunder – og det er lige meget, hvor nichepræget du føler dig.

Heldigvis er det noget, der kan arbejdes og gøres nogle målrettede indsatser for at få styr på.

De mange online marketing discipliner

Når du gerne vil have flere kunder online, så er der en lang række online marketing discipliner, som du bør kende til. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til SoMe, Google Ads, content, e-mails, linkbuilding, affiliate og ikke mindst SEO.

SEO eller søgemaskineoptimering er netop en disciplin, der kan være med til at øge din kundegruppe markant, og derfor er der her tale om et sted, hvor du bør lægge ressourcer, uanset hvad det for nogle varer eller ydelser, du udbyder.

Kast dig over SEO optimering

Med SEO optimering er det muligt for dig at gøre nogle indsatser for at få en bedre placering i Google søgeresultater. Vi ved alle, at når der bliver søgt i Google, så er det ofte kun de øverste valgmuligheder på den første side, der klikkes ind på, og de resterende mange sider glemmes. Derfor er det vigtigt, du ligger i toppen på den første side.

Og det er noget, du kan opnå ved blandt andet at gøre brug af de rette søgeord i alt dit content. Men der er også mange tekniske greb, der kan være med til at forbedre din placering. Så det er et spændende arbejde. 

Seneste indlæg

Gå sommeren i møde med ben i topform

Gå sommeren i møde med ben i topform

Når sommersæsonen rammer om ikke så længe, så er det tid til at finde sommertøjet frem. Shorts, kjoler og sandaler står på programmet, når man skal ud at nyde de varmere temperaturer. Dette betyder også, at stængerne møder dagens lys efter lang tid gemt væk bag tykke...

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet

Krystalglas er et populært valg til både hjemmet og køkkenet, da de både har stil og er praktiske. Her hos BarLife har vi et bredt udvalg af krystalglas i forskellige stilarter, der passer til dine behov. Uanset om du er på udkig efter noget klassisk eller moderne,...

Vælg den rette firma frokostordning i Aarhus fra Frokost+

Vælg den rette firma frokostordning i Aarhus fra Frokost+

Er din virksomhed fastsat i Aarhus eller omegn? Så er det helt sikkert værd at overveje en firma frokostordning fra Frokost+. Frokosten er en vigtig del af vores dag, og lægger du mærke til at kollegaerne skipper maden, er det uden tvivl en god ide at vælge en...