Sådan kan du få flere kunder i din online butik

17. september 2021

Er du en af de mange, der har valgt at starte en forretning op online? Så har du sikkert allerede opdaget, at der her er en meget stor konkurrence. Aldrig har det nemlig være så populært at åbne en online shop, som det er i dag, og det betyder, at der er rigtig mange om buddet, når det kommer til at få fat på de helt rigtige kunder – og det er lige meget, hvor nichepræget du føler dig.

Heldigvis er det noget, der kan arbejdes og gøres nogle målrettede indsatser for at få styr på.

De mange online marketing discipliner

Når du gerne vil have flere kunder online, så er der en lang række online marketing discipliner, som du bør kende til. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til SoMe, Google Ads, content, e-mails, linkbuilding, affiliate og ikke mindst SEO.

SEO eller søgemaskineoptimering er netop en disciplin, der kan være med til at øge din kundegruppe markant, og derfor er der her tale om et sted, hvor du bør lægge ressourcer, uanset hvad det for nogle varer eller ydelser, du udbyder.

Kast dig over SEO optimering

Med SEO optimering er det muligt for dig at gøre nogle indsatser for at få en bedre placering i Google søgeresultater. Vi ved alle, at når der bliver søgt i Google, så er det ofte kun de øverste valgmuligheder på den første side, der klikkes ind på, og de resterende mange sider glemmes. Derfor er det vigtigt, du ligger i toppen på den første side.

Og det er noget, du kan opnå ved blandt andet at gøre brug af de rette søgeord i alt dit content. Men der er også mange tekniske greb, der kan være med til at forbedre din placering. Så det er et spændende arbejde. 

Seneste indlæg

Vigtigheden i god facility management

Vigtigheden i god facility management

Facility Management er en vigtig del af enhver virksomhed, da det bidrager til at opretholde et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Facilitetsbestyrelse har ansvaret for at sikre, at alle faciliteter er velholdte, sikre og i overensstemmelse med sikkerhedsreglerne....

Skalstole

Skalstole

Skalstole er populære for dem, der ønsker en komfortabel og stilfuld stol. Denne guide vil diskutere alt, hvad du har brug for at vide om disse stole, lige fra deres funktioner til de forskellige typer af skaller, de er lavet af. Vi giver også en guide til at vælge...

Når du søger det bedste af det bedste

Når du søger det bedste af det bedste

Der er rigtig mange af os, der ikke vil gå på kompromis med de ting, vi indkøber. Når der er tale om nogle produkter, som vi bruger penge på, skal de også være i orden og leve op til de forventninger, som vi har. Kvaliteten skal således være i top. Men det kan være...