Sådan kan du komme i gang med strikkeriet

At strikke kan være både produktivt og billigt. Du kan få tiden til at gå, mens du sidder og slapper af på sofaen om aftenen, og samtidig kan du spare penge ved at strikke trøjer, cardigans og tilbehør, som du ellers ville skulle købe i en butik. Har du altid haft en drøm om at komme i gang med at strikke, men ved du ikke, hvor du skal starte? Eller kunne du tænke dig at strikke noget bestemt, og har du brug for en strikkeopskrift? Måske vil du gerne selv lave julegaverne til familien i år, eller måske er der kommet en lille ny i familien, som du gerne vil strikke en sød hue til. Der er mange muligheder, når det kommer til strik, og derfor er der også rig mulighed for at få hjælp i diverse strikkeopskrifter.

Strikkeopskrifter til ethvert behov

Uanset om du er nybegynder, øvet, eller om du bare godt kunne tænke dig at strikke ud fra en fast skabelon, er der hjælp at hente. Der findes mange forskellige strikkeopskrifter, og du kan fx finde dem hos Maskefabrikken. De har både gratis opskrifter og opskrifter på mange forskellige typer tøj og tilbehør. Skal du strikke til en baby, et barn, en mand eller en kvinde? Så kan du finde det hos dem.

Hvis du er nybegynder, kan det være en god ide at starte i det små. På den måde bliver opgaven mere overskuelig, og du går i gang med et projekt, som rent faktisk også er realistisk. Det giver dig en følelse af succes, og det kan give dig blod på tanden til at fortsætte med de mere avancerede strikkeopskrifter.

Du kan også købe et begynderkit

Er du helt novice inden for strik, så kan du fx vælge at starte ud med at strikke et pandebånd eller en regnbue. Hos Maskefabrikken har de nemlig færdige begynderkits, du kan købe, hvor du både får strikkeopskrift, strikkepind og garn med i pakken. Du er med andre ord klar til at gå i gang, så snart du har modtaget din pakke.

Køber du strikkeopskrifter eller færdige kits online i deres webshop, får du gratis fragt, når du køber for mere end 499 kr. Din pakke vil blive leveret inden for 1-3 hverdage, men du kan også vælge at afhente den i butikken, hvis du befinder dig i Galten eller omegn.