Sådan arbejder du bedst hjemmefra

21. juni 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Mange har i det seneste år skulle vænne sig til en helt ny måde at arbejde på, nemlig hjemmefra. Det kan være meget svært at vænne sig til. Vi har derfor her samlet vores bedste tips og tricks til, hvordan du bedst muligt kan arbejde hjemmefra.

Gør dig klar om morgenen

Det kan være fristende at sidde og arbejde i nattøj og med fedtet hår, men det kan være meget demotiverende. Det er nemlig ikke sådan, du plejer at arbejde og derfor er du heller ikke indstillet på at arbejde – og det påvirker din produktivitet. Det er derfor en god idé at starte hver eneste dag som du plejer, når du fysisk skal på arbejde. Stå op, spis morgenmad og tag tøj på. Det behøver ikke ligefrem være slacks og skjorte, men sørg bare for at skifte ud af din pyjamas.

Skab dit eget kontor

Det er ikke alle, der har et ekstra værelse til rådighed til et hjemmekontor – men det betyder altså ikke, at man ikke skal skabe sit eget kontor derhjemme. Det kan være en god idé at afgrænse et område, som er dit, så du på den måde adskiller din arbejdsplads fra privaten. Det gør det også nemmere for dig at koncentrere dig om dine arbejdsopgaver end hvis du f.eks. sidder i stuen foran tv’et eller i køkkenet tæt på køleskabet. Det er nemlig distraktioner, som du ikke har brug for midt i arbejdet.

Hosted desktop er løsningen

Et meget almindeligt problem ved hjemmearbejde er, at man ikke har adgang til de samme ting derhjemme, som man har på arbejdspladsen. Det er dog ikke længere et problem med hosted desktop. Med hosted desktop får du adgang til dit skrivebord på arbejdet hjemmefra og har på den måde adgang til alt, hvad du skal bruge uanset hvor du befinder dig. Det gør det muligt for dig at arbejde alle steder fra – dog er internet stadig et krav.

Hold kontakten med kolleger

Ensomheden kan hurtigt komme snigende, når man sidder hjemme og arbejder og kun har kontakt med sine kollegaer, når man har brug for noget fra dem. Det er derfor en god idé at holde kontakten i løbet af dagen og ugen. Aftal at mødes online eller ringes ved. Det er en god måde at få et lille mentalt løft på i hverdagen og samtidig holde kollegaskabet kørende på trods af omstændighederne.

Undgå at blive hjemmegående husmor

Når man tilbringer hele dagen derhjemme, kan det være fristende at få ordnet nogle af de ting i arbejdstiden, som man normalt gør efter arbejde, f.eks. vaske tøj, bage, rydde op eller gøre rent. Det er dog ikke en god idé at lade alt for meget husligt arbejde forstyrre din arbejdsdag, da det hurtigt kan gå ud over din produktivitet. Sæt derfor i stedet et bestemt tidspunkt af til at klare de huslige pligter.

Seneste indlæg

En god video kan udbringe dit budskab bedre end meget andet

En god video kan udbringe dit budskab bedre end meget andet

Når du skal have udbragt dit budskab som virksomhed eller organisation, er det vigtigt, at dine pointer bliver præsenteret skarpt, enkelt og let overskueligt. Bliver det for svært at overskue, indviklet og ikke fængende, vil I hurtigt opleve, at der vil være manglende...

Udstyr dit barn med det bedste grej til camp eller camping

Udstyr dit barn med det bedste grej til camp eller camping

Skal din datter eller søn dette år sendes af sted på en sportscamp, mens du ikke selv holder ferie? Eller skal I alle sammen på en fælles campingtur, når ferien også rammer dig? Da er der nok et par ting, I endnu ikke har i hus til disse begivenheder. Det kan der...

Sådan får du mere ud af din markedsføring

Sådan får du mere ud af din markedsføring

I en virksomhed kommer du ikke uden om, at markedsføring er rigtig vigtigt. Det er det, der gør, at nye kunder opdager dig, og gamle kunder bliver mindet om dig. Til gengæld kræver det, at du har en effektiv og god markedsføring.   Her får du tips til, hvordan du...