Sådan arbejder du bedst hjemmefra

21. juni 2021

Mange har i det seneste år skulle vænne sig til en helt ny måde at arbejde på, nemlig hjemmefra. Det kan være meget svært at vænne sig til. Vi har derfor her samlet vores bedste tips og tricks til, hvordan du bedst muligt kan arbejde hjemmefra.

Gør dig klar om morgenen

Det kan være fristende at sidde og arbejde i nattøj og med fedtet hår, men det kan være meget demotiverende. Det er nemlig ikke sådan, du plejer at arbejde og derfor er du heller ikke indstillet på at arbejde – og det påvirker din produktivitet. Det er derfor en god idé at starte hver eneste dag som du plejer, når du fysisk skal på arbejde. Stå op, spis morgenmad og tag tøj på. Det behøver ikke ligefrem være slacks og skjorte, men sørg bare for at skifte ud af din pyjamas.

Skab dit eget kontor

Det er ikke alle, der har et ekstra værelse til rådighed til et hjemmekontor – men det betyder altså ikke, at man ikke skal skabe sit eget kontor derhjemme. Det kan være en god idé at afgrænse et område, som er dit, så du på den måde adskiller din arbejdsplads fra privaten. Det gør det også nemmere for dig at koncentrere dig om dine arbejdsopgaver end hvis du f.eks. sidder i stuen foran tv’et eller i køkkenet tæt på køleskabet. Det er nemlig distraktioner, som du ikke har brug for midt i arbejdet.

Hosted desktop er løsningen

Et meget almindeligt problem ved hjemmearbejde er, at man ikke har adgang til de samme ting derhjemme, som man har på arbejdspladsen. Det er dog ikke længere et problem med hosted desktop. Med hosted desktop får du adgang til dit skrivebord på arbejdet hjemmefra og har på den måde adgang til alt, hvad du skal bruge uanset hvor du befinder dig. Det gør det muligt for dig at arbejde alle steder fra – dog er internet stadig et krav.

Hold kontakten med kolleger

Ensomheden kan hurtigt komme snigende, når man sidder hjemme og arbejder og kun har kontakt med sine kollegaer, når man har brug for noget fra dem. Det er derfor en god idé at holde kontakten i løbet af dagen og ugen. Aftal at mødes online eller ringes ved. Det er en god måde at få et lille mentalt løft på i hverdagen og samtidig holde kollegaskabet kørende på trods af omstændighederne.

Undgå at blive hjemmegående husmor

Når man tilbringer hele dagen derhjemme, kan det være fristende at få ordnet nogle af de ting i arbejdstiden, som man normalt gør efter arbejde, f.eks. vaske tøj, bage, rydde op eller gøre rent. Det er dog ikke en god idé at lade alt for meget husligt arbejde forstyrre din arbejdsdag, da det hurtigt kan gå ud over din produktivitet. Sæt derfor i stedet et bestemt tidspunkt af til at klare de huslige pligter.

Seneste indlæg

Vigtigheden i god facility management

Vigtigheden i god facility management

Facility Management er en vigtig del af enhver virksomhed, da det bidrager til at opretholde et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Facilitetsbestyrelse har ansvaret for at sikre, at alle faciliteter er velholdte, sikre og i overensstemmelse med sikkerhedsreglerne....

Skalstole

Skalstole

Skalstole er populære for dem, der ønsker en komfortabel og stilfuld stol. Denne guide vil diskutere alt, hvad du har brug for at vide om disse stole, lige fra deres funktioner til de forskellige typer af skaller, de er lavet af. Vi giver også en guide til at vælge...

Når du søger det bedste af det bedste

Når du søger det bedste af det bedste

Der er rigtig mange af os, der ikke vil gå på kompromis med de ting, vi indkøber. Når der er tale om nogle produkter, som vi bruger penge på, skal de også være i orden og leve op til de forventninger, som vi har. Kvaliteten skal således være i top. Men det kan være...