Sådan får du et storkøkken til at fungere
Har du en del af ansvaret for et storkøkken? Måske som led i et cateringfirma, der bringer mad ud til forskellige formål? I så fald ved du sikkert godt, at det ikke nødvendigvis er helt let at få et storkøkken til at fungere. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed for at sørge for, at alt maden bliver lavet, så kunderne ikke mangler noget. Men det er også en fantastisk følelse, når alting går op, og det hele bare fungerer, som det skal! Den følelse kan denne guide hjælpe dig med at opnå.
Det er nødvendigt med masser af køkkenudstyr
For at få et storkøkken til at fungere, er det først og fremmest nødvendigt at have det rette udstyr.
storkøkken Ikast kan hjælpe dig med at udstyre dit køkken, så du ikke står og mangler noget. I et storkøkken Ikast er det for eksempel en god idé at have forskellige vogne, der kan køres rundt med opvask og madvarer m.m. storkøkken Ikast er heller ikke komplet uden masser af køkkenknive, grydeskeer og lignende, så maden kan blive tilberedt på lækreste vis. Endelig er det en god idé at have både industriovn og industriopvasker i storkøkken Ikast.
En god vagtplan
Når du har fået styr på køkkenudstyret, kan du begynde at kigge nærmere på, hvordan samarbejdet fungerer mellem de ansatte i køkkenet. I en travl hverdag er det nemlig helt afgørende, at man kan hjælpe og støtte sig op ad hinanden, så der ikke er nogen, der bukker under for presset. Dette kræver bl.a., at der bliver lagt en god vagtplan, så der ikke er nogen, der er på arbejde for længe ad gangen. Sørg også for, at der altid er nok på arbejde, så der aldrig er nogen, der står med for meget ansvar alene.