Sådan renser du dine vinduer

11. august 2023

Det er nemt at overse snavs og skidt på vinduerne i hverdagen. Men det er en god idé at sætte lidt tid af til at fjerne det fra tid til anden. På den måde får du pænere vinduer, bedre lys og en pænere udsigt. Læs hvordan du får rene vinduer lige her.

I lejlighed

Det kan være svært at rense vinduerne i lejligheden, da du selvsagt ikke kan stå på den anden side af vinduerne og pudse dem. I stedet for at læne dig langt ud vinduet, hvilket kan være risikabelt, kan du i stedet investere i en vandpumpe. Så kan du stå nede på gaden og pudse vinduerne med hjælp af en lang skraber. Sværere behøver pudsning af vinduer ikke at være – selv når du bor i lejlighed.

Det rigtige udstyr

Hvis du bor i lejlighed, kan du som sagt købe en vandpumpe, hvilket gør pudsningen meget lettere. Hvis du bor i hus, er der kun brug for mere simpelt udstyr. Det drejer sig mest om at have en god skraber og indvasker. Viskestykker er der også brug for, men dem har du nok masser af i forvejen. Så er du allerede godt på vej til at give dine vinduer en ordentlig overhaling.

Den rigtige blanding

For at fjerne snavs og skidt på den mest effektive måde, skal du også have en god blanding. Mange køber vinduesrens på nettet eller i butikkerne, men det er faktisk bedst at lave det selv. Dels er det billigere og ofte fungerer det bedre. En typisk blanding kunne være 5 liter koldt vand, 1 spsk. Opvaskemiddel samt en smule salmiakspiritus.

Hellere en vask for meget

Hvis du ikke har vasket vinduer i lang tid, skal du ikke lade dig slå ud, hvis snavset ikke forsvinder i første omgang. Det kræver gerne en ekstra vask, før alt snavset forsvinder.

Seneste indlæg

Sådan researcher du dig frem til det bedste elselskab online

At vælge det bedste elselskab kan være en udfordrende opgave, især når man overvejer de forskellige priser og tjenester, der tilbydes af forskellige elselskaber. Heldigvis kan du bruge internettet til at gøre din research og finde det bedste elselskab, der passer til...

Forslag til ordninger, der kan indføres på din arbejdsplads

Forslag til ordninger, der kan indføres på din arbejdsplads

At skabe et positivt arbejdsmiljø er vigtig for medarbejderne. Der findes flere gode tiltag og ordninger, som virksomheder kan implementere, der kan bidrage til at gøre arbejdspladsen til et attraktivt sted at være ansat. Få forskellige forslag her! Frugtordning En...

At blive husejer er noget de fleste af os drømmer om, men når det kommer til at finansiere det hele, kan det være lidt mere uoverskueligt. Et spørgsmål, som mange stiller sig selv, er om man skal tage et boliglån. Her vil vi se på både fordele og ulemper ved at tage...